Σοφία Βογιατζάκη: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Προσπαθώ να σταθεροποιηθώ σε ένα βάρος και δεν μπορώ»
Media

Σοφία Βογιατζάκη: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Προσπαθώ να σταθεροποιηθώ σε ένα βάρος και δεν μπορώ»

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στο Πάμε Δανάη που ήταν καλεσμένη για την ψυχοθεραπεία που ξεκίνησε, τα παραπανίσια κιλά, αλλά αναφέρθηκε και στην πρωινή εκπομπή που συμμετείχε. 

«Απορώ πώς το έκανα αυτό το πράγμα και ξυπνούσα πρωί επί ολόκληρα χρόνια, στο πρωινό στο MEGA, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Ράνια Θρασκιά. Κοιμάμαι 5 το πρωί λόγω της παράστασης. Τότε ξυπνούσα 6 η ώρα το πρωί. Μου άφησε ωραίες μνήμες. Τότε ήμουν στην παράσταση «Τελευταίες μέρες της Πομπηίας», και την επόμενη στο «Σεσουάρ για δολοφόνους». το έκανα γιατί ήταν μία εμπειρία που δεν ήξερα αν θα μου ξανασυμβεί, ήταν το οικονομικό, ήταν που μόλις είχε μπει ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο με καρκίνο και χρειαζόμουν περισσότερα χρήματα», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

«Δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα. Πήρα αυτό που έρεπε να πάρω από αυτή την εμπειρία. Δεν ήμουν σε μία συνθήκη ρόλου, ήμουν ο εαυτός μου. Ο κόσμος μπερδεύεται και νομίζει ότι είμαι επικοινωνιακή ενώ δεν είμαι. Αν μου έκαναν την πρόταση για το πρωινό πριν το «Σεσουάρ», δεν θα μπορούσα να το κάνω. Όταν ήρθε η πρόταση με το Σεσουάρ» και αρχίζαμε και βγαίναμε στις αλάνες με την λαοθ7άλλασα, άρχισα να ξεθαρρεύω», παραδέχθηκε.

vogiatzaki2.jpg

«Πάντα είμαι ο εαυτός μου και είμαι αυθόρμητη, και υπήρξαν στιγμές που έλεγα πράγματα που δεν έπρεπε να τα πω. Δεν καταλάβαινα γιατί δεν πρέπει να πω κάποια πράγματα», υπογράμμισε η αγαπημένη ηθοποιός.

Για τα αρνητικά σχόλια επεσήμανε πως, «αυτός που θέλει να πει, θα πει, είτε δώσεις αφορμή είτε όχι. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άνθρωποι. Με ενδιαφέρει τι λένε οι πολύ λίγοι άνθρωποι που αγαπώ και εκτιμώ, κι μετά δεν με ενδιαφέρει, ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να λέει ό,τι θέλει, δημοκρατία έχουμε. Ξέρω τι είμαι και κοιμάμαι με τη συνείδησή μου καθαρή. Το αρνητικό μου είναι ότι είμαι των άκρων».

sofia212.jpg

Η Σοφία Βογιατζάκη αποκάλυψε πως κάνει ψυχοθεραπεία και πόσο την έχει βοηθήσει.

«Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία για 1η φορά. Η αφορμή ήταν ότι προσπαθώ να σταθεροποιηθώ σε ένα βάρος και δεν μπορώ. Όχι να ανεβοκατεβαίνω στα κιλά, με απασχολεί, γιατί ενώ ξέρω το καλό μου, δεν το κάνω για μένα, ενώ το κάνω για τους άλλους; Θεωρώ ότι με αγαπάω. Ψάχνω την αίτια, γιατί τα κιλά μου είναι η αφορμή. Βγαίνουν άλλα πράγματα. Είμαι πολύ ειλικρινής. Φοβίες έχω πολλές. Συνέβησαν πολλές ατυχίες στη ζωή μου, και είχα πολλή δουλειά που δεν πρόλαβα να περάσω τα στάδια του πένθους. Μου βγαίνουν πράγματα που δεν γνώριζα. Μου λένε ότι έχω αλλάξει, είχα θλίψη ενώ έχω και χαρά πλέον», εξομολογήθηκε στη Δανάη Μπάρκα και στον Άρη Καβατζίκη.

Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για την δουλεία της και για το γεγονός ότι ο κόσμος την έχει ταυτίσει με το γέλιο, λόγω του ιδιαίτερου γέλιου της.

image.jpg

«Λατρεύω την δουλειά μου, την κωμωδία, θεωρώ ότι η κωμωδία είναι το πιο δύσκολο είδος. Αν η κωμωδία δεν πατάει στο τραγικό δεν είναι καλή κωμωδία. Χαίρομαι όταν γελάνε. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι ένας άνθρωπος μέσα στην καλή χαρά. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να θέλω να είμαι αρεστή και συμπαθής και δεν χρειάζεται να υπάρχει αυτό», σημείωσε.

Για το political correct: «θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει αυτό που τον κάνει χαρούμενο και αισθάνεται καλά με αυτό. Άσχετα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί. Δεν θα κρίνω την επιλογή ενός ανθρώπου. Με όλο αυτό που έχει γίνει με τα social media που ο καθένας λέει ό,τι θέλει, αυτό είναι τρομοκρατικό. Όλα θέλουν ένα μέτρο».

«Συζητάω κάτι τηλεοπτικό αλλά δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα», δήλωσε η Σοφία Βογιατζάκη.

Η Σοφία Βογιατζάκη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» στο θέατρο Αλίκη.

«Μπαμπάδες με ρούμι» η θρυλική νεοελληνική κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα με τα αλλεπάλληλα sold out και το χιούμορ που σκοτώνει, συνεχίζεται για 2η χρονιά στο θέατρο Αλίκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved