Fame Story: Εκνευρισμένος ο Θεοφάνους: «Δεν είμαστε φιλαράκια. Παραπήραμε θάρρος»
Media

Fame Story: Εκνευρισμένος ο Θεοφάνους: «Δεν είμαστε φιλαράκια. Παραπήραμε θάρρος»

Fame Story: Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του με τους σπουδαστές, ο Γιώργος Θεοφάνους τους ζήτησε να του μιλάνε στον πληθυντικό και να τον σέβονται. Αυτό όμως δεν το έκανε η Άννα και εκείνος εκνευρίστηκε.

Η Άννα τραγουδούσε το Φεύγω, με τον Γιώργο Θεοφάνους να της λέει: «Ε καν'το και πράξη!».

«Ποιος εγώ;» απάντησε η Άννα. «Όχι παιδί μου!» της είπε ο συνθέτης μπαίνοντας στην αίθουσα, με εκείνη να απαντάει: «Ναι παιδί μου».

«Παιδί μου ακούω. Παραπήραμε θάρρος βλέπω...», σχολίασε. Αμέσως την ρώτησε πόσο χρόνων είναι, με τη σπουδάστρια να συνεχίζει στο ίδιο ειρωνικό ύφος λέγοντας: «15».

«Δεν είμαστε φιλαράκια. Δεν θέλει μια απόσταση αυτό το πράγμα; Δεν ήρθα να παίξουμε τάβλι. Ήμαρτον, για όνομα του Θεού. Δεν είμαστε ούτε στην ίδια ηλικία, ούτε και φιλαράκια, ούτε και στην ίδια θέση σε παρακαλώ πολύ, μαζέψου», της είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

«Όχι δεν το δέχομαι αυτό που λέτε», είπε με τη σειρά της η Άννα.

anna.jpg

«Τότε πήγαινε μέσα, δε χρειάζεται να συμμετέχεις σε αυτό», της απάντησε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Παιδί μου το συνεχίζεις ακόμα; Σταμάτα όμως, σταμάτα με ποιον μιλάς τώρα; Με τον αδερφό σου, με τον θείο σου, με τον φίλο σου; Είσαι παίκτρια σε ένα μουσικό παιχνίδι και τυχαίνει να είμαι πάνω από αυτό το παιχνίδι. Ήρθα για να βοηθήσω εσάς. Πώς να βοηθήσω εσένα, πες μου; Αν είσαι 19 θα σε αντιμετωπίσω διαφορετικά, αν είσαι 29... διαφορετικά. Θεωρώ ότι πρέπει να έχεις μια ωριμότητα», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Παιδί μου τι ζόρι τραβάς δεν έχω καταλάβει;», της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους όταν τον ειρωνεύτηκε ξανά.

Δείτε το βίντεο από το Fame Story:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved