Χατζίδου: «Η Μαλέσκου θα μπορούσε να έχει πέσει στην παγίδα, αυτή θα ήταν η καταστροφή της»
Media

Χατζίδου: «Η Μαλέσκου θα μπορούσε να έχει πέσει στην παγίδα, αυτή θα ήταν η καταστροφή της»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου, στην εκπομπή Breakfast@Star συζήτησαν για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Συγκεκριμένα η Ελένη Χατζίδου είπε: «Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει προτάσεις και δεν τις συζητάει μπροστά στις κάμερες, γιατί δεν ξέρει και η ίδια ακόμη τι θέλει να κάνει».

Και πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου: «Είναι συνειδητοποιημένη, θέλει να επιστρέψει σωστά. Είπε ότι θέλει να προσέξει πάρα πολύ καλά τις επιλογές της, δεν απαντάει για το Big Brother. Εγώ ξεκάθαρα κατάλαβα ότι έχει συζητήσει με κάτι από τα δύο. Από τη στιγμή που δεν διέψευσε κάτι, θεωρώ ότι υπάρχει τηλεοπτικό παρασκήνιο πίσω από αυτό».

xatzidou-maleskou-1.jpg

Η δε Λιλή Πυράκη δήλωσε: «Η Ιωάννα δεν θέλει επικοινωνιακά να αποκλείσει και να πει όχι σε τίποτα, γιατί αυτή τη στιγμή το όνομά της συζητιέται πάρα πολύ τηλεοπτικά και η μετοχή της ανεβαίνει, οπότε αφήνει τη συζήτηση ανοιχτή».

Και υπογράμμισε ο Ετεοκλής Παύλου: «Θεωρώ ότι το promo δεν της είχε κάνει καλό, όταν είχε πάρει τη μεταγραφή από την Κρήτη στον ΣΚΑΪ, και όλη αυτή η κουβέντα που είχε γίνει πριν για το πώς παρουσιάστηκε. Θεωρώ ότι δεν θα την πατήσει ούτε τώρα, θέλει να τη γλιτώσει σε αυτό το κομμάτι».

Και σημείωσε η Ελένη Χατζίδου: «Η Ιωάννα Μαλέσκου θα μπορούσε να έχει πέσει στην παγίδα, οποιοσδήποτε θα είχε πέσει στην παγίδα, που έχει έρθει στην Αθήνα, έχει συζητηθεί τόσο πολύ από το άγχος να μη φύγει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, να έχει πει το ναι με την πρώτη πρόταση».

Με την Ελένη Χατζίδου να λέει: «Το έχουμε δει αλλά δεν θέλω να πω ονόματα. Θα μπορούσε να έχει πει το ναι στην πρώτη εκπομπή που θα της είχε προταθεί και αυτή να ήταν η καταστροφή της».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved