Καινούργιου σε Μικρούτσικο: Να μη σου πω καλύτερα δίπλα σε ποια λέξη είναι η δική σου φωτογραφία
Media

Καινούργιου σε Μικρούτσικο: Να μη σου πω καλύτερα δίπλα σε ποια λέξη είναι η δική σου φωτογραφία

Απίστευτος διάλογος ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο με αφορμή το Fame Story και την κουβέντα του Fipster με τη Μέγκαν.

Αρχικά η παρουσιάστρια είπε: «Εμένα μου άρεσε που λύθηκε όλο αυτό και μίλησαν όμορφα ο ένας στον άλλον. Γιατί γελάς Αντρέα; Αντρέα πες, μπορεί να λέω βλακείες. Δε μπορώ… Το ξέρω, δε γελάει με μένα, γι’ αυτό λέω ότι μπορεί να λέω βλακείες. Εγώ είμαι και πολύ ωραία, γιατί να γελάσει; Δε με νοιάζει γιατί γέλασε, πάμε να τοποθετηθεί, αυτό θέλει».

super-katerina-22.jpg

Με τον Ανδρέα να λέει όλο νόημα: «Σε νοιάζει αλλά δε θέλεις να ακούσεις»

Και την Κατερίνα να τονίζει: «Όχι, την αλήθεια θέλω. Εγώ, επειδή λέω την αλήθεια, θέλω και να την ακούω. Δε πειράζει, όσο σκληρή και να είναι. Την προτιμώ από ένα καλογυαλισμένο ψέμα».

Ο Ανδρέας τότε της είπε: «Στην εγκυκλοπαίδεια, στη λέξη “αυτοαναφορικός”…»

super-katerina1.jpg

Και απάντησε η παρουσιάστρια: «Είμαι εγώ»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνέχισε: «Όλες οι εγκυκλοπαίδειες έχουν τη φωτογραφία σου. Οπότε, θες να ασχοληθούμε με τον Fipster ή με εσένα;»

Και τότε η Κατερίνα του απάντησε: «Να μη σου πω καλύτερα σε ποια λέξη είναι η δική σου φωτογραφία. Μπορεί να αρχίζει και από “Τ”… Μετά μπορεί να έχει “ο” και μετά “ξ”»

super-katerina24.jpg

Με τον παρουσιαστή να της λέει: «Καλά»

Και η Κατερίνα τότε απάντησε: «Έλα, πλάκα κάνουμε» για να συνεχίζει ο Ανδρέας: «Εγώ δεν κάνω πλάκα. Έχω εγκυκλοπαίδεια. Αποφάσισε κάνεις ή δε κάνεις πλάκα; Εγώ στο λέω, δεν κάνω»

Δείτε τον διάλογο παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved