Έρωτας Φυγάς – Άννα Ανδριανού: «Η Ουρανία κρύβει ένα σοκαριστικό μυστικό»

Η Άννα Αδριανού έρχεται στον «ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ»! 

Media

Έρωτας Φυγάς – Άννα Ανδριανού: «Η Ουρανία κρύβει ένα σοκαριστικό μυστικό»

Έρωτας Φυγάς: Για τον χαρακτήρα της Ουρανίας Πετροπούλου και για το μεγάλο μυστικό που κρύβει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άννα Ανδριανού δίνοντας μεγάλο spoiler για τη σειρά.

Πώς εμπλέκεται τώρα στη ζωή του Ιάσονα;

Είναι σαν δεύτερη μητέρα του. Όμως, στο χωριό την αντιμετωπίζουν εχθρικά, διότι είναι η «ξένη». Είναι η αντίζηλος της Μαργέτας, που την αγαπούν. Ενώ, όμως, αρχικά τη βλέπουν με επιφύλαξη και πολλές φορές και με αντιπάθεια, έχει τον τρόπο να αντιστρέφει τη συνθήκη, γιατί είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ δοτικός, γενναιόδωρος και δυνατός.

ERWTAS-FYGAS-(1).jpg

Έρωτας φυγάς

Ποια είναι τα κοινά σας στοιχεία;

Η ευαισθησία, η οποία την κάνει ταυτόχρονα και πολύ δυνατή, η ελευθερία της, το ότι μπορεί να αγαπήσει σαν δικό της το παιδί μιας άλλης γυναίκας και να του σταθεί. Είναι ένα άτομο που έχει ουσιαστικούς κανόνες στη ζωή του κι όχι τυπικούς. Πιστεύει στην καλοσύνη, στο ήθος, στο δόσιμο, στην αγάπη. Μέσα από αυτόν τον ρόλο λέγονται πράγματα που κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη να ακούσει. Παράλληλα, από τη στιγμή που η Μαργέτα χάνεται σ’ ένα ποτάμι και θεωρείται πεθαμένη, η Ουρανία γίνεται η κυρία του Κιάρι. Ο Ιάσονας τη φέρνει εκεί και θέλει να της προσφέρει όλα όσα αυτή η γυναίκα δεν έζησε, γιατί το είχε υποσχεθεί στον πατέρα του' όπως και εκείνη αντίστοιχα είχε υποσχεθεί ότι θα προστατεύει τον γιο του για πάντα. Πέραν αυτού όμως, η Ουρανία έχει ένα μυστικό σοκαριστικό, που ακόμα δεν έχουμε δει να ξεδιπλώνεται. Υπάρχουν μόνο κάποια ψήγματα, κάποια τηλεφωνήματα, που μας κάνουν να καταλάβουμε ότι κάτι συμβαίνει. Είναι μια πολύ δύσκολη, προσωπική και οικογενειακή ιστορία.

Πηγή 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved