Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ο Μιλτιάδης δεν σταματά μπροστά σε τίποτα. Το πώς έφτασε εκεί θα το δούμε»
Media

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ο Μιλτιάδης δεν σταματά μπροστά σε τίποτα. Το πώς έφτασε εκεί θα το δούμε»

Αδίστακτος και ανελέητος ο δικηγόρος Μιλτιάδης Παντελίδης, τον οποίο υποδύεται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, είναι ο άνθρωπος για τις βρόμικες δουλειές των πλοιοκτητών του «Φοίνιξ».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο πολύπειρος και καταξιωμένος ηθοποιός θεωρεί ερμηνευτική πρόκληση να προκαλέσει το ανελέητο μίσος των θεατών, με τα τηλεοπτικά... καμώματά του στη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο.

skiadaresis-(1).jpg


- Μετά την υπερβολική δόση αγάπης και τρυφερότητας στο «Μαύρο ρόδο», πέρυσι, αλλάζατε εντελώς στο «Ναυάγιο»
«Αυτός ήταν ο λόγος που ανέλαβα το ρόλο. Να μην πλήττουμε κιόλας. Πήρα αρκετή δόση αγάπης πέρυσι στη σειρά, οπότε τώρα ριζική αλλαγή».


- Η εμπειρία σας από τη σειρά, σε επίπεδο παραγωγής και συνεργασίας, ποια είναι;
«Είναι μια σειρά που νομίζω ότι για τα ελληνικά δεδομένα πάει λίγο παραπέρα από αυτά που ξέραμε. Κάνει κάτι παραπάνω και προσπαθεί να πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Δεν έχουμε τις δυνατότητες του Χόλιγουντ, αλλά στα δικά μας μέτρα νομίζω ότι είναι μια αξιόλογη προσπάθεια, ανεβάζοντας τον πήχη»

-Πρέπει να σας μισήσει ο κόσμος στο νέο σας ρόλο;
«Όσο πιο πολύ με μισεί και με βρίζει, τόσο καλύτερα, γιατί είναι πιο πετυχημένος ο ρόλος».


Αδίστακτος και διεφθαρμένος, ο Μιλτιάδης Παντελίδης φροντίζει να τρομοκρατήσει τους μάρτυρες για να καλύψει την αλήθεια για τα αίτια του ναυαγίου;
«Ακριβώς. Δεν σταματά μπροστά σε τίποτα. Δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό, αρκεί να πετύχει τα σχέδιά του. Τώρα το πώς και γιατί έφτασε εκεί, θα το δούμε», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο περιοδικό Τηλεθεατής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved