Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ο Μιλτιάδης έχει αχίλλειο πτέρνα και φαίνεται η ρωγμή από το παρελθόν»
Media

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ο Μιλτιάδης έχει αχίλλειο πτέρνα και φαίνεται η ρωγμή από το παρελθόν»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υποδύεται στη δραματική σειρά του Mega, Το Ναυάγιο, τον Μιλτιάδη Παντελίδη, έναν ανελέητο δικηγόρο. 

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, μίλησε, σε συνέντευξή του, για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Το Ναυάγιο, αλλά και για όσα θα συμβούν στον ήρωα που υποδύεται.

Gerasimos-Skiadareshs-(Miltiadhs-Pantelidhs).jpg

-Υπάρχουν ρωγμές από το παρελθόν στη ζωή του, που δημιούργησαν αυτό το προφίλ;

«Νομίζω ναι -και όλοι έχουμε κάποιες ρωγμές. Έχει αφήσει το σενάριο κάποιες νύξεις και περιμένω να δω πού θα οδηγηθούν».

- Συνεπώς έχει αχίλλειο πτέρνα ο Μιλτιάδης Παντελίδης;

«Λογικά θα έχει, αλλά προφανώς είναι καλά κρυμμένη. Ο ίδιος, τουλάχιστον, λέει ότι “όλοι έχουμε κάποιο μυστικό, κάποια αδυναμία. Αρκεί να την ανακαλύψουν οι άλλοι και μετά μπορεί να μας χειραγωγήσουν και να μας κάνουν ό,τι θέλουν”. Αυτό κάνει και σ ίδιος. Λογικά, έχει αχίλλειο πτέρνα και φαίνεται η ρωγμή από το παρελθόν. Θα τη δούμε παρακάτω, και πιθανόν είναι και το αδύνατο σημείο του»

TO-NAYAGIO.jpg

-Αν και τρομοκρατεί πολλούς μάρτυρες, υπάρχουν και κάποιοι που αντιστέκονται;

«Αλίμονο αν υπήρχε μόνο η μια πλευρά. Θα ήμασταν πολύ δυστυχισμένοι. Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αξίες και αρχές και δεν είναι διατεθειμένοι να τις αλλάξουν με οποιοδήποτε αντάλλαγμα»

- Οι πολέμιοι του Παντελίδη ποιοι είναι;

«Φαντάζομαι μέχρι τώρα αυτοί που έχουν ήδη φανεί. Ο Γιώργης Κανελλάκης και ο Μιχάλης Αργυράκης. Για την ώρα τουλάχιστον. Από εκεί και πέρα, σεναριακά δεν έχω έρθει ακόμη σε καμία επαφή με τον καπετάν Στελή και κάποιους άλλους ήρωες, όπως η Ειρήνη, που τραντάζομαι θα είναι φανατικοί εχθροί του Παντελίδη. Έχουν σκιαγραφηθεί με σαφήνεια οι θετικοί ήρωες. Ούτε από τον Μάκη και τη Λίνα Γιαννακάκη, που έχουν ως άνθρωποι θετικό πρόσημο, περιμένω αλλαγή. Αν και ποτέ δεν ξέρεις, καθώς οι σεναριογράφοι κάποιες φορές βγάζουν εκπλήξεις»

- Ποιο στοιχείο του Παντελίδη σας εξαγριώνει;

«Όλα με εξαγριώνουν. Με εκνευρίζουν αφάνταστα και προσπαθώ να τα φωτίσω όλα αυτά που βλέπω στον Παντελίδη. Μερικές φορές με την ερμηνεία και την κουβέντα με το σκηνοθέτη φωτίζουμε παραπάνω κάποια, που δεν είναι από το σενάριο τόσο. Επειδή η επιλογή μου είναι ο Παντελίδης να είναι ένα μισητό πρόσωπο και ταυτόχρονα πολύ αναγνωρίσιμο και πολύ γνωστό, προσπαθώ και βρίσκω πράγματα που μπορεί να είναι “εκτός σεναρίου”, που φωτίζουν προς αυτή την κατεύθυνση το χαρακτήρα», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο περιοδικό Τηλεθεατής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved