Περικλής Αλμπάνης: Ο αστυνόμος από το Κωνσταντίνου & Ελένης στο «Καμπαναριό»! Δείτε πώς είναι σήμερα
Media

Περικλής Αλμπάνης: Ο αστυνόμος από το Κωνσταντίνου & Ελένης στο «Καμπαναριό»! Δείτε πώς είναι σήμερα

Super Κατερίνα: Ο Περικλής Αλμπάνης που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha.

Ο «πάτερ Φανούριος» από το σίριαλ, «Φόνοι στο Καμπαναριό», αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς και μιλά για τον λόγο που είπε «ναι» στη σειρά.

«Με έκανε να πω το “ναι” στη σειρά ο πάτερ Φανούριος. Ο πάτερ Φανούριος θα αργήσει πάρα πολύ να καταλάβει ότι η αδελφή Αρσινόη και η Ηγουμένη Μαρία ψάχνουν κάτι που έχει σχέση με ένα έγκλημα. Ψυχανεμίζομαι ότι θα έχει μεγάλο σασπένς στο τέλος. Μέχρι τώρα παρά τον τίτλο της σειράς δεν έχω συναντήσει άλλο φόνο…

Δεν το ξέρουμε ακόμα, μπορεί. Έχω βάλει τον βοηθό μου τον νεωκόρο Συμεών να παρακολουθήσει τις μοναχές για να μάθω τι συμβαίνει και παθαίνει τα χίλια μύρια. Και αποφασίζει στη συνέχεια και ο πάτερ Φανούριος να τις παρακολουθήσει ο ίδιος. Ανακαλύπτω το σκοτεινό παρελθόν της Ηγουμένης Μαρίας σιγά σιγά και το λέω και στον Κύριό μου γιατί το παρελθόν της δεν είναι αρκετά καλό, γι’ αυτό την παρακολουθώ, για να δω μέχρι που θα φτάσει το κακό», είπε.

1700235346819-102761013-albanis.jpg

Μίλησε επίσης και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Την ενοχλούσε πάρα πολύ όλο αυτό. Το να μην γεράσει, δεν το ήθελε. Όταν βγαίναμε έξω, προτιμούσε το ψάρι γιατί μου έλεγε ότι το ψάρι δίνει ευφυία και έτρωγε μόνο το κεφάλι, παρακαλώ. Δεν είχε κόντρα η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Μιμή Ντενίση. Την αγωνία της όμως την είχε να είναι πρώτη», είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Περικλής Αλμπάνης είχε πει:

«Για ένα επεισόδιο πήρα 1,5 εκατ. δραχμές. Έχω κάνει και δουλειά μόνο για τα χρήματα, για τον βιοπορισμό της οικογένειας. Έχω δανείσει και χρήματα σε συνάδελφο και από τότε χάλασαν οι σχέσεις μας».

Δείτε πώς είναι σήμερα στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε τι είπε στο βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved