Ξέσπασε η Κουτσελίνη: «Παρουσιαστές εκπομπών έχουν ομάδες για να βρίζουν τους απέναντι στο Twitter»
Media

Ξέσπασε η Κουτσελίνη: «Παρουσιαστές εκπομπών έχουν ομάδες για να βρίζουν τους απέναντι στο Twitter»

Αλήθειες με τη Ζήνα: Η Ζήνα Κουτσελίνη θέλησε να πει μέσα από την εκπομπή της, την άποψή της, μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, παρουσιαστές άλλων εκπομπών έχουν ειδικές ομάδες για να μπαίνουν στα social media για να βρίζουν τις αντίπαλες εκπομπές.

«Την ανοίξατε εσείς την κουβέντα κι εγώ θα τη συνεχίσω. Λέμε ότι η κοινή γνώμη δεν είναι το παν και ποια είναι η κοινή γνώμη; Είναι τα social media. Όταν μεγάλα δημοσιογραφικά site χρησιμοποιούν τα βρισίδια στο twitter και κάνουν ολόκληρο άρθρο για να κατακεραυνώσουν... Εμείς είμαστε εδώ και εάν ακουστεί η άλλη πλευρά μας βρίζουν γιατί υπάρχει και η πλευρά του φερόμενου ως δράστη, δολοφόνου κλπ. Είμαστε υποχρεωμένοι, δεν εκφράζουμε άποψη μέσα από αυτό. Δεν αναφέρομαι στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο διασυρμός του ανθρώπου που θα πει ποια είναι η άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που δεν τον αντέχουν», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη και συνέχισε:

«Σε αυτήν την κατηγορία δεν ανήκω εγώ. Και να με βρίσεις, δεν με νοιάζει. Αλλά, όταν υπάρχουν μεγάλα sites παίρνουν το ότι με βρίζει ο "Κουκουρούκους” και το βάζουν τίτλο: "Η τάδε, η ηλίθια” και το διαβάζει το παιδί μου, δεν είναι αυτό κοινή γνώμη; Δεν ασπάζεστε εσείς αυτά τα πράγματα; Δεν είναι ντροπή;».

zina.jpeg

«Θα πρέπει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να τρέξει αυτό που λέω, κοιτάξτε ποιοι κρύβονται πίσω από συγκεκριμένους λογαριασμούς. Άνθρωποι που είναι παρουσιαστές εκπομπών έχουν ομάδες από πίσω και έχουν δικά τους email και twitter για να βρίζουν την αντίπαλη εκπομπή ή άνθρωπο ή το κόμμα”. Σε εμάς έχει έρθει καλεσμένος εδώ και από το κινητό του, άνθρωπος που καθόταν δίπλα, τον είδε να χειρίζεται τους λογαριασμούς που έγραφαν στο Twitter και παίνευε τον εαυτό του», αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

Όσο για τις επιθέσεις που δέχεται η ίδια είπε: «Γράφουν για μένα "Σήμερα το ζώον ευτυχώς ντύθηκε ωραία” και το παιδί μου αυτό θα το δει σε ένα site με τίτλο "Ντύθηκε ωραία το ζώον” και είναι η μάνα του. Το δικό μου κινητό είναι καθαρό. Βγήκε η εκπομπή η βραδινή και ταυτόχρονα πέσαν να ρίξουν την εκπομπή. 15 τέτοια έβριζαν να κόψει την εκπομπή. Βγήκε η δεύτερη εκπομπή τους έβαλε τα γυαλιά, βγήκε και τρίτη τους έβαλε πάλι τα γυαλιά και ακόμα δεν σιωπούν. Έλα σε παρακαλώ, δεν είναι κατευθυνόμενα όλα αυτά;».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved