Fame Story: Η παίκτρια που αποχώρησε και δεν το περίμενε κανείς και οι πρώτες δηλώσεις της!
Media

Fame Story: Η παίκτρια που αποχώρησε και δεν το περίμενε κανείς και οι πρώτες δηλώσεις της!

Fame Story: Χθες το βράδυ (17/11) η αποχώρηση ήταν γένους θηλυκού αφού ήταν υποψήφιες τρεις παίκτριες της Ακαδημίας. 

Ενώ αρχικά υποψήφιες ήταν η Megan Alcandara, η Άννα Πολτζόγλου και η Μαίρη Τσαβαλιά, τελικά το κοινό «έσωσε» την Άννα και στη θέση της έβαλε την Άντριου. Έτσι, μέχρι το τέλος του χθεσινού live, οι τρεις κοπέλες είχαν αγωνία για να δουν αν θα κατάφερναν να συνεχίσουν την πορεία του στην Ακαδημία.

fame-3.jpg

Τον λόγο πήρε ο Αντώνης Ρέμος προκειμένου να ανακοινώσει την παίκτρια εκείνη που αποχωρούσε από την Ακαδημία.

«Ήταν η πιο αδύναμή σας στιγμή και για τις δύο. Ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε την απόφαση. Θεωρώ ότι και οι δύο έχετε πάρει πάρα πολύ ωραία πράγματα, έχετε ζήσει έντονες στιγμές, αλλά όλα αυτά θα σας κάνουν λίγο πιο σοφές και πιο δυνατές μετά από εδώ. Η απόφαση που πάρθηκε είναι ομόφωνη. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που μας έφτασαν στην απόφαση» είπε ο Αντώνης Ρέμος, ανακοινώνοντας στη συνέχεια την παίκτρια που αποχωρούσε από το παιχνίδι.

Αυτή ήταν τελικά η Μαίρη η οποία φυσικά και στενοχωρήθηκε με την αποχώρησή της όμως στη συνέχεια, στις πρώτες της δηλώσεις μετά το τέλος του live, δήλωσε ευγνώμων για ό,τι έζησε μέσα στην Ακαδημία, τονίζοντας πως τώρα ξεκινάει η πορεία της στη μουσική για την ίδια. Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε στις πρώτες της δηλώσεις:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved