Secret Song - Αποκλειστικό: Η Κουτσελίνη για την έκπληξη της Γερμανού: «Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα»
Media

Secret Song - Αποκλειστικό: Η Κουτσελίνη για την έκπληξη της Γερμανού: «Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα»

The Secret Song: Απόψε (19/11) θα απολαύσουμε πολλές ακόμα εκπλήξεις σε επώνυμους καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και παρουσιαστές με... μαέστρο αυτών των δυνατών συγκινησιακά στιγμών τη Ναταλία Γερμανού που παρουσιάζει το σόου... 

Το The Secret Song με τη Ναταλία Γερμανού, άφησε στην πρεμιέρα του τις καλύτερες εντυπώσεις αποσπώντας άκρως θετικά σχόλια από το τηλεοπτικό κοινό.

Natalia-Zhna.jpg

Μετά τη λαμπερή πρεμιέρα της προηγούμενης εβδομάδας, το The Secret Song, λοιπόν, επιστρέφει απόψε με ακόμα εννέα πρόσωπα από το χώρο του θεάματος, που θα καθίσουν στη λευκή πολυθρόνα του show και θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία!

Κάτια Δανδουλάκη, Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Λάκης Παπαδόπουλος, Σταμάτης Φασουλής, Ρένος Χαραλαμπίδης, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Καραμίχος και Ζήνα Κουτσελίνη θα μοιραστούν με το κοινό ιστορίες, βιώματα και αναμνήσεις από το παρελθόν με αφορμή το «μυστικό τους τραγούδι».

NATALIA.jpg

Η Ζήνα Κουτσελίνη έζησε μία άκρως συγκινητική εμπειρία στο The Secret Song, που εμείς θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή και μοιράστηκε με το gossip-tv τις σκέψεις που έκανε λίγο πριν γίνει η αποκάλυψη της έκπληξης στη σκηνή.

ZHNA-KOYTSELINH.jpg

Η παρουσιάστρια, μιλώντας γι' αυτή την εμπειρία της, δήλωσε αποκλειστικά: «Έχοντας ζήσει τόσα χρόνια πίσω από τις κάμερες, έχεις αυτή την αγωνία της έκπληξης αλλά και τον φόβο της συνάντησης ταυτόχρονα. Ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμένα, είχα να κάνω με ένα “άγνωστο κείμενο” γιατί δεν ήξερα τι με περιμένει στη σκηνή. Όταν προχωράς στο διάδρομο για να καθίσεις στη λευκή πολυθρόνα, κάνεις ένα flashback της ζωής σου, για να μαντέψεις το πού μπορεί να κάτσει ο κλήρος της έκπληξης».

Δείτε εδώ το trailer:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved