Τσουρός: Τα «χρόνια πολλά» στην Μπάρκα & η «μπηχτή» για τις φήμες που τον θέλουν συμπαρουσιαστή της
Media

Τσουρός: Τα «χρόνια πολλά» στην Μπάρκα & η «μπηχτή» για τις φήμες που τον θέλουν συμπαρουσιαστή της

Ο Κώστας Τσουρός σήμερα (18/11) μέσα από την εκπομπή του Ακόμα δεν είδες τίποτα, θέλησε να στείλει τις ευχές του στη Δανάη Μπάρκα για τα γενέθλιά της. 

«Αρχικά να πω χρόνια πολλά στη συμπαρουσιάστριά μου, τη Δανάη Μπάρκα. Δανάη μου, χρόνια πολλά και του χρόνου να τα γιορτάσουμε μαζί.

Αστειεύομαι, όπως αντιλαμβάνεστε», είπε ο Κώστας Τσουρός και συνέχισε αναφερόμενος στις φήμες που τον θέλουν του χρόνου να είναι συμπαρουσιαστής της Δανάης Μπάρκα στο Mega:

«Και πέρυσι από πολύ νωρίς έλεγαν για μένα, για το τι θα κάνω, είχαν πει τα πάντα. Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, πολλές φορές, είναι λίγο ρευστό, με την έννοια ότι τα πράγματα αλλάζουν.

Υπάρχουν και ειδήσεις, όπως αυτή που ακούσαμε για μένα και τη Δανάη, δεν θέλω να πω κάτι για τη συνάδελφο που το έβγαλε, αλλά υπάρχουν ειδήσεις που μπορεί να έρχονται από το συμπέρασμα που βγάζουμε για κάποια πράγματα. Δεν στέκει κάτι τέτοιο.

Και δεν θα μπορούσε να στέκει μέσα Νοέμβρη για το τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2024. Διακινούνται πράγματα, τα οποία φέρνουν σε άβολη θέση ανθρώπους».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved