Δημήτρης Σταρόβας: «Εγώ τώρα με αυτή τη λογική έπρεπε να πάθω κατάθλιψη»
Media

Δημήτρης Σταρόβας: «Εγώ τώρα με αυτή τη λογική έπρεπε να πάθω κατάθλιψη»

Φέτος, με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους, οι «Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, παρουσιάζουν μία επετειακή παράσταση, ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους.

Ένα ταξίδι με επιβάτες – προσκεκλημένους επί σκηνής όλους τους κατά καιρούς «Άγαμους», όλους δηλαδή τους σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί τους.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είπε πως δεν είναι καθόλου συγκινημένος που επέστρεψαν μετά από 6 χρόνια γιατί είναι αγχωμένοι αλλά και χαρούμενοι ταυτόχρονα.

starovas-(2).jpg

Φέτος, με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους, οι «Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, παρουσιάζουν μία επετειακή παράσταση, ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους

«Οι Άγαμοι Θύται είναι κομμάτι της ζωής, της διαδρομής και των νιάτων μας. Ακόμα διατηρούμε μέσα μας τη φλόγα και την επιθυμία να συνυπάρχουμε και να υπηρετούμε αυτό το είδος που δεν έχει και άλλες εκδοχές».

Ο Δημήτρης Σταρόβας απάντησε σε ερώτηση για το γεγονός πως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι της.

starovas-(4).jpg

Δημήτρης Σταρόβας

«Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να ενοχλούνται γιατί υπάρχει μερίδα του κόσμου που έχει παγιδευτεί στην πολιτική ορθότητα και ζητάει πράγματα που δεν χρειάζεται. Όλο αυτό με την πολιτική ορθότητα αγγίζει τα όρια της υπερβολής. Καταλαβαίνω και τη άλλη πλευρά όμως, εγώ τώρα με αυτή τη λογική έπρεπε να πάθω κατάθλιψη. Εγώ αυτοσαρκάζομαι για τα κιλά μου, δεν έχω πρόβλημα, αλλά σέβομαι και αυτούς που ενοχλούνται. Θεωρώ πως το να αλλάζει ΄σαν στίχο είναι λίγο τάχα μου υποκριτικό».

starovas-(3).jpg

Δημήτρης Σταρόβας

Σε σχέση με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα είπε πως μετά τη συνεργασία τους, του γίνονται συνέχεια προτάσεις από την τηλεόραση να βάζει κεραίες σε ασπρόμαυρες τηλεοράσεις.

«Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έχω μία σχέση αδελφική. Η Νάταλι Κάκκαβα δεν μου έκανε πρόταση να είμαι μαζί της στο πρωινό».

Δες το απόσπασμα από το Mega και την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved