The Secret Song: Η αδελφή του Μαρκουλάκη και ο γιος του Λάκη Παπαδόπουλου τούς έκαναν να συγκινηθούν
Media

The Secret Song: Η αδελφή του Μαρκουλάκη και ο γιος του Λάκη Παπαδόπουλου τούς έκαναν να συγκινηθούν

The Secret Song: Απόψε είδαμε στο πλατό του μουσικού σόου που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού δύο μοναδικές εκπλήξεις που περίμεναν τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Λάκη Παπαδόπουλο

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κάθισε στη λευκή καρέκλα και άκουσε ένα αγαπημένο τραγούδι του από τη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη έχοντας στο πιάνο τον καλό του φίλο Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης όμως λύγισε όταν είδε επί σκηνής τους παιδικούς του φίλους αλλά κυρίως την αδελφή του Ρένα που είναι δικηγόρος και όπως είπε, τον έχει μεγαλώσει καθώς είναι μεγαλύτερη από εκείνον. Η συγκίνησή του ήταν μεγάλη καθώς τη λατρεύει. Δείτε παρακάτω την έκπληξη στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη:

Ο Λάκης Παπαδόπουλος βρέθηκε επίσης στο πλατό του μουσικού σόου και άκουσε το secret song που ο ίδιος έχει γράψει, τα «Ξημερώματα» που τραγούδησε ο Μίλτος Πασχαλίδης, αν και προοριζόταν για τον Ξυλούρη ο οποίος όμως έφυγε από τη ζωή και δεν πρόλαβε. Ο γνωστός συνθέτης, συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν επί σκηνής είδε τον γιο του, Άγγελο ο οποίος είναι ένας πολύ καλός ζωγράφος. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved