Media

The Secret Song: Τα κλάματα και τα ουρλιαχτά της Μελίνα Ασλανίδου για την έκπληξη που της έκαναν

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

The Secret Song: Ανήσυχη για τους ανθρώπους που κρύβονταν πίσω από την έκπληξη που την περίμενε, ήταν η Μελίνα Ασλανίδου πριν καν βγει στη σκηνή του μουσικού σόου. 

Η τραγουδίστρια ρωτούσε τους πάντες για να μάθει ποιος της είχε στήσει την έκπληξη. Μέχρι και τη μαμά της σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να είναι εκείνη που έχει στήσει όλο αυτό.

Τελικά, δεν έμαθε τίποτα μέχρι να καθίσει στη λευκή καρέκλα αλλά μόλις άκουσε τις πρώτες νότες του τραγουδιού αλλά και τα πρόσωπα που ήταν εκεί, άρχισε να ουρλιάζει και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

aslanidou-2.jpg

Ήταν η οικογένειά της όπως είπε και πρόκειται για τον παραδοσιακό τραγουδιστή κρητικής μουσικής Νικομανώλη Νυκτάρη ο οποίος άρχισε να τραγουδάει το αγαπημένο τραγούδι της Μελίνας, όχι όμως μόνος αλλά με τον γιο του Ηρακλή ο οποίος είναι βαφτιστήρι της τραγουδίστριας και τον μικρότερο αδελφό του.

Κάπως έτσι η Μελίνα Ασλανίδου ξέσπασε σε κλάματα φωνάζοντας συνεχώς ότι δεν το πιστεύει και ότι θα τρελαθεί από τη χαρά της.

vaftistiri-melinas-aslanidou.jpg

Το βαφτιστήρι της Μελίνας Ασλανίδου, ο Ηρακλής Νυκτάρης και ο αδελφός του τής έκαναν έκπληξη.

Όταν δε επί σκηνής βρέθηκε και ο Βασίλης Σκουλός, ο οποίος είναι από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της και ένας άνθρωπος που εκτιμάει βαθιά και μάλιστα έχουν συνεργαστεί πολλές φορές κατά το παρελθόν.

Δείτε την αντίδρασή της επί σκηνής στο παραπάνω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved