Κάγκελο η Μενεγάκη με την Σωτηροπούλου: «Μην παραξενευτείς αν πάρω μία τρίχα από τα μαλλιά σου»
Media

Κάγκελο η Μενεγάκη με την Σωτηροπούλου: «Μην παραξενευτείς αν πάρω μία τρίχα από τα μαλλιά σου»

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία μίλησε για την καριέρα της, τον Κωστή Μαραβέγια αλλά και τους φίλους της. 

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης και μάλιστα δήλωσε τον θαυμασμό της προς την παρουσιάστρια.

«Είμαι πολύ μεγάλη φαν σου. Μην παραξενευτείς εάν πάρω μία τρίχα από τα μαλλιά σου μαζί μου μετά» είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας έκπληκτη την παρουσιάστρια.

tonia-stin-eleni1.jpg

Η ηθοποιός μίλησε για τους φίλους της, λέγοντας πως πάντα βρίσκω χρόνο γιατί θέλει να υπάρχει σε αγέλη και τους ανθρώπους που αγαπά τους αγαπά βαθιά.

«Θεωρώ πως εάν μπορείς να κάνεις κάτι για κάποιάν απλά κάντο. Για εμένα είναι πολύ βασικό, αν μπορείς να κάνεις κάτι για να διευκολύνεις κάποιον, απλά κάνε το. Δεν έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού πια, θέλω να φέρομαι καλά στους άλλους γιατί έτσι θέλω να μου φέρονται και οι άλλοι. Είναι σημαντικό να δώσεις στον εαυτό σου μία ηρεμία», είπε αρχικά.

1700488477987-366510949-tonia-sotiropoulou.jpg

«Πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος έχει αξία στη ζωή μας ακόμα και για ένα τέταρτο. Δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του άλλου, οι καθένας έχει την άποψή του, αλλά είμαι οκ γιατί όπως δεν μπορώ να αλλάξω τον άλλον, δεν μπορεί ούτε αυτός. Εγώ ήμουν εσωστρεφής και κλειστή αρκετά τα προηγούμενα χρόνια, και αντιλήφθηκα πως το έκανα γιατί φοβόμουν να μην πληγωθώ αλλά είναι ωραίο να τσαλακώνεσαι. Ο Κωστής με έχει βοηθήσει πολύ, είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό», πρόσθεσε.

Η Τόνια Σωτηροπούλου αναφερόμενη στους φίλους της είπε πως επειδή είναι άνθρωπος που δίνει ευκαιρίες, σε περίπτωση που σπάσει κάτι μέσα της, είναι πολύ εύκολο να το ‘’θάψει’’.

tonia1.jpg

«Υπήρχαν άνθρωποι που ήταν στη ζωή μου και υπήρχε μία συμπεριφορά που με έβλαπτε, το συζήτησα και μετά το έκοψα αμέσως. Πολύ σπάνια νευριάζω».

Η ίδιας μίλησε για την εμφάνισή της και για το εάν την βοήθησε στην καριέρα της.

sotiropoulou-2.jpg

«Θεωρώ πως σε σχέση με την καριέρα μου και αυτά που ήθελα να κάνω, εγώ κρατήθηκα πίσω γατί υπήρχε και η προκατάληψη πως είναι ηθοποιός αλλά δεν είχε κάνει πολλά. Εγώ με κράτησα τα πρώτα χρόνια πίσω».

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved