Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος:Ο ρόλος στις Ψυχοκόρες, το όνειρο να γίνει σεφ & ο καλυμμένος ναρκισσισμός
Media

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος:Ο ρόλος στις Ψυχοκόρες, το όνειρο να γίνει σεφ & ο καλυμμένος ναρκισσισμός

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και σε μία σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για όλα... 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που ομολόγησε ότι δυσκολεύεται να βλέπει τις δουλειές που κάνει, δήλωσε ότι στη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1+ νιώθει ισορροπημένος με το αποτέλεσμα.

THE-2NIGHT-SHOW_ODYSSEAS-PAPASPHLIOPOYLOS-(1).jpg

«Αισθάνομαι ότι στις Ψυχοκόρες είναι αρκετά ισορροπημένο αυτό που κάνω. Όταν το βλέπω νιώθω καλά» είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για τον εαυτό του:

«Υπάρχει μία αίσθηση ντροπής εγκατεστημένη μέσα μου από τότε που ήμουν παιδί, αυτή η ντροπή μεταφράζεται σε ανασφάλεια και καλυμμένο ναρκισσισμό» παραδέχτηκε

Τι επάγγελμα θα διάλεγε αν δεν γινόταν ηθοποιός; Ο ίδιος απάντησε: «Το όνειρό μου ήταν να γίνω σεφ, σίγουρα έχει να κάνει με την απόκρουση που ένιωθα για το σχολείο».

Γιατί θεωρεί πως το ταλέντο είναι αδιάφορο και τι μπορεί να θαμπώσει την εικόνα ενός ηθοποιού; Ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος παραδέχτηκε: «Από τα 40 και μετά το ταλέντο είναι αδιάφορο, αυτό που έχει σημασία είναι η προσωπικότητα. Αν είναι ένα χυδαίο άτομο, «θαμπώνει» η εικόνα».

THE-2NIGHT-SHOW_ODYSSEAS-PAPASPHLIOPOYLOS-(3).jpg

Θα διάβαζε ποτέ ποίηση στη σύντροφό του; Κατηγορηματικά όχι, όπως είπε αφού το αποφεύγει.

Επίσης, παραδέχτηκε: «Θα ήθελα να κάτσω για μερικούς μήνες αλλά δεν θα άντεχα για πολύ. Με εκτονώνει πολύ η σκηνή την έχω ανάγκη, περνάω ωραία».

Μιλώντας για τον σκηνοθετική του ιδιότητα, παραδέχτηκε: «Δεν μπορώ να σκηνοθετήσω τον εαυτό μου».

Τέλος, ο ταλαντούχος Οδυσσέας μίλησε για την παράσταση «Ο Μισάνθρωπος», στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τις παραστάσεις που σκηνοθετεί με μεγάλη επιτυχία.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την συνέντευξη του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved