Κωνσταντίνος Βασάλος: Γνώρισε τον σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη;
Media

Κωνσταντίνος Βασάλος: Γνώρισε τον σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην εκπομπή, Fay's Time για την επιστροφή του στο Χαμογέλα και Πάλι, το φίλο του Fipster, την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο αλλά αναφέρθηκε και στον σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

 

Αρχικά ανέφερε: «Με διεκδίκησαν πολύ σκληρά, είχαμε ανταγωνιστές... Δεν ήταν διεκδίκηση, μιλήσαμε φιλικά και ειλικρινά και δεν ήταν δύσκολο για εμένα. Είχαμε βρεθεί στη Πάρο για διακοπές και έγινε μια σζυζήτηση εκεί, είχα στο μυαλό μου να κάνω κάτι άλλο και δεν έγινε το άλλο. Μετά για να δεις πόσο μεγαλόψυχη είναι η Σίσσυ μου είπε 'είναι Νοέμβρης και δεν κάνεις κάτι άλλο, δεν έρχεσαι;' Γενικά άμα με παίξεις λίγο με το συναίσθημα με τουμπάρεις, γιατί είμαι ευαίσθητο παιδί, είμαι Σκορπιός. Κάναμε μια κουβέντα με την Barking Well και μετά έγινε κάτι και με έκανε να επιστρέψω στη Σίσσυ, οδήγησε κάπου αυτή η κουβέντα και ξαναγύρισα.»

vasalos1.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει πιο ιδανικό σενάριο από το να πας να δουλέψεις σε μια εκπομπή που δούλευες και να είναι και η φίλη σου. Ένας άνθρωπος αν κάνει παρέα με μια κοπέλα, είναι ζευγάρι δεν υπάρχει εδώ στην Ελλάδα η φιλία... Έχουμε προτείνει με τον Φίλιππο (Fipster) μια εκπομπή ταξιδιωτική και αυτό είναι το ιδανικό αλλά τα χρήματα πού είναι βρε παιδιά;».

Για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος τόνισε: «Παίξαμε μια συνέντευξη και πάλι με φωτογράφησε, πάλι για τα νούμερα...Είπα μια βλακεία και έγινε αυτό το beef. Mε έχει σχολιάσει και δεν θα κάνω κάτι αντίστοιχο, δε κρατάω κακία, πάμε παρακάτω. Βρεθήκαμε από κοντά, δεν μπήκε σε μια διαδικασία να μιλήσουμε δε θα είμαι και κερατάς και δαρμένος, ας έρθει να μου μιλήσει αν έχει κάτι μαζί μου».

vasalos-vs-triantafilou.jpg

Όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, είπε:

«Το ότι δεν είμαστε ζευγάρι, δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε και τσακωμένοι. Έχουμε περάσει τόσα πολλά που δεν είναι εύκολο να κόψουμε σχέσεις, αλλά όχι δεν έχουμε φτάσει σε σημείο να μιλάω και το σύντροφό της»!

vasalos-valavani.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved