Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου με έχει ρωτήσει αν είμαι έγκυος λόγω ενός φουσκώματος»
Media

Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου με έχει ρωτήσει αν είμαι έγκυος λόγω ενός φουσκώματος»

Η Τζένη Θεωνά μίλησε στο Πάμε Δανάη για τον Δήμο Αναστασιάδη, τον γιο της, την εκπομπή στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέφερε ότι η η εκπομπή «Μαμά-δες» εστιάζει σε όλα τα θέματα που να αφορούν την γονεϊκότητα.

«Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο, είτε είναι δυο μπαμπάδες είτε δυο μαμάδες», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος.

«Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι θα γίνω μαμά ήμουν φοβέρα ήρεμη, χαρούμενη και ευτυχισμένη. Ήταν ένα μικρό σοκ όταν γέννησα, ένιωθα ότι κάτι μου λείπει».

«Όταν ανακοίνωσα στον Δήμο Αναστασιάδη ότι είμαι έγκυος μου είπε να του στείλω φωτογραφία να δει τι έχει αλλάξει πάνω μου. Ο Δήμος είναι μπαμπάς-παιδί, είναι κοντά στο παιδί ως παιδί ο ίδιος», αποκάλυψε.

Τελικά, για το εάν… πετάχτηκε η κιθάρα του Δήμου Αναστασιάδη ή σώθηκε τελευταία στιγμή είπε:

«Παρ’ ολίγον να συμβούν πολλά πράγματα αυτά τα χρόνια, αλλά στο τέλος της ημέρας εκτιμώ το γεγονός ότι κάνει το όνειρό του πραγματικότητα με επαγγελματικό ύφος και αφοσίωση. Οπότε όχι, δεν την πέταξα».

Ακόμη, ανέφερε πως τόσο εκείνη όσο και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι άνετοι με το παιδί σε πολλά ζητήματα, με τον γιο της να την ρωτά εάν είναι έγκυος λόγω ενός φουσκώματος.

«Έχει αρχίσει να επεξεργάζεται την ιδέα για αδερφάκι, λόγω του σχολείου», ανέφερε.

Στο παρελθόν της είχε γίνει πρόταση για πρωινή εκπομπή, όμως δεν το τόλμησε και κρίνει ορθή την απόφασή της. Τώρα θα δοκίμαζε ένα τέτοιο concept με σκέψη και επιφύλαξη, όπως δήλωσε.

«Δεν θα μπορούσα να παρουσιάσω εκπομπή με τον Δήμο Αναστασιάδη ούτε κατά διάνοια. Με ενοχλεί ειδικά όταν στις παράλιες παίρνουν φωτογραφίες με το μαγιό, το διαχειρίζομαι με απόγνωση», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο «Κάνε ότι κοιμάσαι».

«Θα ήθελα η συνεργασία μας να ξανασυμβεί, σκέφτομαι πως θα γίνει να δουλέψουμε ξανά μαζί», είπε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved