Ελένη Μενεγάκη: Τέλος το φαγητό! «Ξεκινάω δίαιτα και είμαι μέσα στα νεύρα…»
Media

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος το φαγητό! «Ξεκινάω δίαιτα και είμαι μέσα στα νεύρα…»

Τέλος το φαγητό για την Ελένη Μενεγάκη! Από σήμερα, 22 Νοεμβρίου ξεκινά δίαιτα και το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της.

Μάλιστα, πήγε κοντά στον σεφ της εκπομπής, τον Γιώργο Τσούλη και του είπε πως από εδώ και μπρος και έως τις γιορτές θα τρώει πολλές σαλάτες με σκοπό να χάσει τρία με τέσσερα κιλά που έχει πάρει.

ELENI21.jpg


Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Σήμερα είπα να ξεκινήσω δίαιτα, να ξεκινήσω να τρώω σαλάτες με τόνο και κανένα κοτοπουλάκι σκέτο. Από σήμερα και μπρος είπα «Ελένη πρέπει…». Λάθος περίοδος όμως γιατί κανένας νορμάλ άνθρωπος καλοί μου φίλοι δεν πρέπει να ξεκινάει να μαζευτεί στο φαγητό ημέρες γιορτών, είναι λάθος! Είναι λάθος για αυτό αν με δείτε να έχω νεύρα, είναι από την πείνα…»!

eleni-31.jpg

Πάντως, οι μεγάλες αλλαγές στο σώμα της εδώ και πολλά χρόνια είναι ελάχιστες κι αυτό, γιατί η Ελένη Μενεγάκη έχει πειθαρχία «στρατιώτη» όταν πρέπει να πετάξει από πάνω της μερικά παραπάνω κιλά που μπορεί να έχει πάρει και που το πιθανότερο είναι να μην είναι ορατά με την πρώτη ματιά αλλά να δυσκολεύουν εκείνη περισσότερο στο ντύσιμο της.

Δείτε παρακάτω την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει ότι από σήμερα, 22 Νοεμβρίου ξεκινά δίαιτα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved