Τουμασάτου: «Δεν με ενδιαφέρει η κριτική κανενός. Όταν εγώ πονάω πού είναι όλη αυτή η κοινωνία;»
Media

Τουμασάτου: «Δεν με ενδιαφέρει η κριτική κανενός. Όταν εγώ πονάω πού είναι όλη αυτή η κοινωνία;»

Fay’s time: Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα 22/11 η Μαριάννα Τουμασάτου και μίλησε για όλους και για όλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν την ενδιαφέρει "τι θα πει ο ένας και ο άλλος" και εξήγησε μάλιστα και το γιατί.

«Τα δικά μου πρέπει είναι πολύ πιο σοβαρά από αυτά της κοινωνίας. Σε εκείνα, της κοινωνίας, δεν έχω πολύ μεράκι, δεν με νοιάζει και πολύ. Ειδικά ως νέα κοπέλα δεν επηρεάστηκα καθόλου, δεν με ένοιαζε, συνειδητά. Γιατί να με νοιάξει τι θα πει ο κόσμος; Όταν εγώ πονάω ή είμαι στεναχωρημένη, πού είναι όλη αυτή η κοινωνία; Πουθενά. Σπίτι της και κριτική. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρει η κριτική κανενός, δεν θέλω να κάνω και κριτική σε κανέναν», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου και συνέχισε:

toumasatou.png

«Να κάνουμε πλάκα και να πούμε; Βεβαίως να πούμε χίλια πράγματα. Αλλά θα κρίνω εγώ του αλλουνού τη ζωή; Του αλλουνού τις ανάγκες; Είμαι εκεί όταν βρέχει το βράδυ το μαξιλάρι του; Αν δεν είμαι εκεί την ώρα που κλαίει, την ώρα που πονάει, δεν μπορώ να είμαι εκεί για να κάνω την έξυπνη και να πω τι φόρεσε και τι έκανε και τι είπε και πού κοιμήθηκε. Δεν με αφορά».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved