Κώστας Χατζής: «Προδόθηκα από παντού, σκυλοπείναγα»
Media

Κώστας Χατζής: «Προδόθηκα από παντού, σκυλοπείναγα»

Ο Κώστας Χατζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη με την κόρη του, Δανιέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που βίωσε, την φτώχεια και την πείνα καθώς και στα καλλιτεχνικά του επιτεύγματα.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός μίλησε για τις δύσκολες εποχές που έζησε, για το ταλέντο της κόρης του αλλά και τη φωνή του, που θεωρεί ότι δεν είναι ωραία.

«Στην Πλάκα γεννήθηκα γιατί εδώ γεννήθηκε και η μπουάτ. Όλα αυτά τα 68 χρόνια γεννήθηκα εδώ, μέσα στην μπουάτ, και δε μετάνιωσα ποτέ για ό,τι έγινε εδώ. Οι δύσκολες εποχές που έζησα φέρνουν τις εικόνες που είναι ανεξίτηλες και τα γεγονότα που έζησα ήταν τρομακτικά».

«Όταν ήρθα, είχα ήδη δικαστεί για πολιτική θέση και προδόθηκα από παντού. Κοιμόμουν στα πεζοδρομία και στα παγκάκια, έτρωγα κάθε τρεις και τέσσερις ημέρες. Δεν ξέχασα ποτέ ποιος ήμουν, δεν ξέχασα ότι σκυλοπείναγα», συμπληρώνει ο ίδιος, αποκαλύπτοντας ότι «δεν ήταν το όνειρό μου να γίνω καλλιτέχνης».

xantzis-1.jpg

Για την κόρη του, Δανιέλα, είπε:

«Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι συνεχίζει να υπηρετεί τον χώρο η Δανιέλα. Υπάρχουν κορίτσια με καταπληκτικές φωνές αλλά αντί να παρουσιάζουν φωνητικά προσόντα παρουσιάζουν σωματικά προσόντα. Τα νέα παιδιά έρχονται με άλλα όνειρα, αλλά τους τα ‘λερώνει’ και τους τα ‘βρομίζει’ το σύστημα».

Για τα υπόλοιπα παιδιά του: «Δεν είναι όλα τα παιδιά μου στη μουσική. Τα δύο πρώτα είναι φάλτσα, το τρίτο είναι καταπληκτικό, το τέταρτο χορεύει, το πέμπτο παίζει βιολί και το έκτο, δεν έχω λόγια».

xantzis3.jpg

Η Δανιέλα τόνισε: «Μου είχαν πει από δισκογραφική να μην αποκαλύψω ότι είμαι τσιγγάνα γιατί δε φαίνομαι αλλά εγώ αυτό είμαι, δεν μπορούσα να πω κάτι διαφορετικό. Μου αρέσει πολύ αυτός ο χώρος και πόσο μάλλον όταν είμαι και με τον μπαμπά μου, είναι δάσκαλος για μένα, είναι από τους πιο αυστηρούς κριτές μου».

«Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα το να ντρεπόμαστε για τη φυλή μας ή να ντρεπόμαστε για οτιδήποτε είμαστε», είπε ο Κώστας Χατζής, ο οποίος μίλησε και για την κοινή τους εμφάνιση στο Ηρώδειο.

«Όταν τραγούδησα με την κόρη μου στο Ηρώδειο καμάρωνα σαν γύφτικο σκεπάρνι. Η άποψη για τον εαυτό μου είναι ότι δεν έχω κάποια ποιοτική φωνή, οι ωραίες φωνές είναι του Πάριου, του Πουλόπουλου, του Νταλάρα, εγώ είμαι βραχνοκόκορας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved