Έρημη χώρα: Η νέα σειρά της EPT 1 έρχεται το 2024 – Η υπόθεση και οι χαρακτήρες
Media

Έρημη χώρα: Η νέα σειρά της EPT 1 έρχεται το 2024 – Η υπόθεση και οι χαρακτήρες

Έρημη χώρα: Μία συγκλονιστική οικογενειακή ιστορία με στοιχεία γουέστερν έρχεται το 2024 στη δημόσια τηλεόραση με ένα δυνατό καστ ηθοποιών.

Μία από τις νέες σειρές που αναμένεται να απολαύσουμε στη μικρή οθόνη είναι η «Έρημη χώρα» του Γιώργου Γκικαπέππα, που θα προβληθεί στην ΕΡΤ1 το 2024 με Γιώργο Κέντρο, τη Δανάη Σκιάδη και τον Γιώργο Καραμίχο. Μάλιστα, η εν λόγω δουλειά αναμένεται να ξεκινήσει νωρίτερα, στο ERTFLIX.

Συγκεκριμένα, κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα της δημόσιαςτηλεόρασης την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου και όποιος επιθυμεί μπορεί να δει άμεσα τα τέσσερα πρώτα επεισόδια. Συνολικά, το σίριαλ απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια.

Μάλιστα, σε καθένα από αυτά συμμετέχουν περίπου 50 άτομα, ηθοποιοί, τεχνικοί και μέλη της παραγωγής. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε σε ένα καταπράσινο κτήμα στον Μαραθώνα, όπου βρίσκεται το σπίτι του Λουκά, κεντρικού ήρωα της ιστορίας, και συνεχίστηκαν και σε άλλες περιοχές, όπως ο Διόνυσος, η Παιανία και η Νέα Σμύρνη.

Λαμπρό καστ

Το καστ αποτελείται από τους ηθοποιούς Γιώργο Κέντρο (Λουκάς), Δανάη Σκιάδη (Μαρίνα), Γιώργο Καραμίχο (Μάνος), Άννα Μαρία Μαρινάκη (Εύα), Νίκο Αρβανίτη (Στέλιος), Αλεξάνδρα Αϊδίνη (Χριστίνα), Γιώργο Γιαννόπουλο (σερίφης), Χρήστο Κοντογεώργη (Μάρκος), Αλεξία Σαπρανίδου (Σοφία), Στέλιο Ξανθουδάκη (Χρήστος), Κίττυ Παϊταζόγλου (Στέλλα), Δημήτρη Αριανούτσο (Ανδρέας), Κωνσταντίνο Μαγκλάρα (Στράτος) και τους Ρουμάνους συναδέλφους τους Stefania Marola (Ντανιέλα), Carmen lonescu (Ελένα), Mihai Dinvale (Βλαντ).

Επίσης, στο σίριαλ συμμετέχουν οι Ντίνα Αβαγιανού, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Δημήτρης Τοπαλίδης και η Αδελαΐδα Κατσίδε.

Η υπόθεση

Δώδεκα χρόνια πριν, ο φιλήσυχος αγρότης Λουκάς (Γιώργος Κέντρος) υπερασπίζεται τον γιο του, που δέχεται βίαιη επίθεση από ανθρώπους της νύχτας, επειδή ερωτεύτηκε μια νεαρή Ρουμάνα, η οποία κινδύνευε από κυκλώματα. Λίγες ημέρες μετά, άγνωστοι μπαίνουν στο αγρόκτημα του Λουκά και βιάζουν και δολοφονούν τη γυναίκα του.

Έκτοτε ο άντρας μεταμορφώνεται σ’ έναν σκληροτράχηλο ερημίτη που οπλοφορεί, κηρύττοντας τον πόλεμο προς πάσα κατεύθυνση. Λίγους μήνες μετά, ο γιος του παντρεύεται τη Ρουμάνα, η οποία είναι έγκυος στο παιδί τους, αλλά ο Λουκάς δεν τον συγχωρεί και διακόπτει κάθε επαφή μαζί του. Το ζευγάρι αποκτά την Εύα (Άννα Μαρία Μαρινάκη), η οποία γεννιέται με μια σπάνια ασθένεια, που προξενεί άγχος για την ομιλία.

Ο Λουκάς, που δεν την έχει δει ποτέ, ύστερα από 11 χρόνια, όταν σκοτώνονται σε αυτοκινητικό δυστύχημα οι γονείς της, είναι ο μόνος Έλληνας συγγενής της που μπορεί να αναλάβει την κηδεμονία της. Η κοινωνική λειτουργός Μαρίνα (Δανάη Σκιάδη) αναλαμβάνει να τον προσεγγίσει, αλλά ο άντρας αρνείται κάθε ανάμειξη. Τότε η γυναίκα βάζει σκοπό να μην οδηγηθεί η Εύα σε ίδρυμα, σε συνεργασία με τον Μάνο (Γιώργος Καραμίχος), έναν εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος βιώνει έναν δύσκολο γάμο με τη Χριστίνα (Αλεξάνδρα Αϊδίνη), επειδή δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί. Η Μαρίνα αποφασίζει να παλέψει με το τυφλό μίσος του Λουκά και μεταφέρει την Εύα στο αγρόκτημα, αναγκάζοντας έτσι εκείνον αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό να αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά τη σωτηρία τους.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved