O γιατρός: Η Εύα αποκαλύπτει τη μεγάλη αλήθεια για τη ζωή της

O γιατρός

Media

O γιατρός: Η Εύα αποκαλύπτει τη μεγάλη αλήθεια για τη ζωή της

O γιατρός: Η Κατερίνα απειλεί τον Μιχάλη πως αν δεν της δώσει 10.000 ευρώ θα πει στον διευθυντή της κλινικής πως έκανε χρήση ουσιών.

Από την άλλη, η αδελφή της Εύας, η Αγγελική, ύστερα από ένα λιποθυμικό επεισόδιο, καταφθάνει στο νοσοκομείο και οι συγκυρίες αναγκάζουν την πρώτη να αποκαλύψει τη μεγάλη αλήθεια για τη ζωή της.

giatros.jpg

O γιατρός

Ο Ανδρέας μαθαίνει από τον Μιχάλη πως ο ίδιος είχε ξεκινήσει εργαστηριακή έρευνα για την απόσυρση του Satonai από την αγορά -του φαρμάκου που χορήγησε με τον Μάρκο στον Παπαδόπουλο. Έτσι, λοιπόν, παίρνει την απόφαση να ψάξει σε βάθος την υπόθεση. Παράλληλα, η Κατερίνα, η φίλη του Μιχάλη, μην μπορώντας να ξεμπλέξει απ’ τα ναρκωτικά, φτάνει στο σημείο να του ζητήσει 10.000 ευρώ προκειμένου να μην αποκαλύψει στον διευθυντή του ότι πήρε ουσίες κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του. Όπως είναι φυσικό, ο νεαρός αναστατώνεται, καθώς ξέρει πως αν η Κατερίνα κάνει πράξη τις απειλές της θα καταστραφεί η καριέρα του αλλά και η ζωή του. Από την άλλη, η Δανάη αποφασίζει να μιλήσει στον Δημήτρη για το πώς νιώθει γι’ αυτόν, αλλά την προλαβαίνει η Μαρία, η οποία του ζητάει να βγουν, θέλοντας να αναθερμάνει την παλιά τους σχέση. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, στο νοσοκομείο έρχεται η Αγγελική, η έγκυος αδελφή της Εύας, που είναι γνωστή ηθοποιός.

O-GIATROS-K.Markoylakhs.jpg

O Γιατρός

Η κοπέλα καταλήγει εκεί έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος. Στην προσπάθεια που κάνουν οι γιατροί για να βρουν τι έχει, αποκαλύπτονται κάποιες μεγαλύτερες αλήθειες για τη ζωή της. Ταυτόχρονα, ο Λεωνίδας παρατηρεί ότι η Εύα είναι πολύ ψυχρή μαζί της και την πιέζει να του πει τι συμβαίνει, αλλά η ίδια φαίνεται να προσπαθεί να τον πείσει πως όλα είναι μια χαρά. Μόνο όταν η ζωή της Αγγελικής και του μωρού της φτάνει σε κρίσιμο σημείο η Εύα αποκαλύπτει την αλήθεια για τη ζωή της, αλλάζοντας τη σχέση με την αδελφή της για πάντα.

Γκεστ: Ελίνα Ακριτίδου, Γιάννης Στεφόπουλος, Παρασκευή Δουρουκλάκη, Μιχάλης Μαρκάτης, Σίσσυ Τουμάση

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved