Ανατροπή στον Alpha! Προτεραιότητα το Secret Song και μετάθεση του J2US τον Οκτώβριο

The secret song

Media

Ανατροπή στον Alpha! Προτεραιότητα το Secret Song και μετάθεση του J2US τον Οκτώβριο

Σε αναδιαμόρφωση του προγράμματος για το β' μισό της σεζόν προχωρά ο Alpha, με στόχο να διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά του, αλλά και να κάνει οικονομία δυνάμεων.

Η επιστροφή του «Just the 2 of us», που, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδίασμά, προοριζόταν για τον Φεβρουάριο, επανεξετάζεται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες του Alpha εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μην επαναφέρουν το λαμπερό σόου με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη την τρέχουσα σεζόν, αλλά να το μεταθέσουν για τις αρχές της επόμενης.

j2us.png

Ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση, ωστόσο πηγές από τον Alpha αναφέρουν πως το «Just the 2 of us» περιλαμβάνεται μεν στο μπάτζετ της νέας χρονιάς χωρίς όμως να υπάρχει δέσμευση αν το σόου θα υλοποιηθεί στις αρχές ή τον Οκτώβριο του 2024, που πλέον είναι το επικρατέστερο σενάριο. Την ίδια στιγμή, ο Alpha θέτει ως προτεραιότητα την επέκταση του «Secret song» ενώ το στοίχημα τώρα είναι να στηθεί εκ νέου ολόκληρη η παραγωγή για να γυριστούν και τα υπόλοιπα 6 επεισόδια.

d0a6fe69-Natalia-Secret.webp

Τα γυρίσματα σταμάτησαν τον περασμένο Ιούλιο, η ομάδα που έστησε το «Secret song» αποδεσμεύθηκε, ενώ δεν υπάρχει πλέον ούτε το πλατό. Στόχος του Alpha είναι να πατήσει το restart και να δώσει συνέχεια στο σόου με τη Ν. Γερμανού εντός της σεζόν.

Πηγή Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved