Θύματα απάτης η Κατερίνα Καινούργιου και το gossip-tv
Media

Θύματα απάτης η Κατερίνα Καινούργιου και το gossip-tv

Σήμερα το πρωί (23/11) ακούσαμε την Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα, να αποκαλύπτει ένα ψεύτικο και επικίνδυνο δημοσίευμα που την εμφανίζει δήθεν να αντιμετωπίζει προβλήματα ακράτειας και να προωθεί θεραπείες ακράτειας στο διαδίκτυο.

Προς μεγάλη μας έκπληξη είδαμε ότι στο συγκεκριμένο ψευδές δημοσίευμα, το οποίο αναφέρεται σε δήθεν συνέντευξη της στον ιστότοπό μας, χρησιμοποιούνται παρανόμως και παραπλανητικά το λογότυπο, η γραμματοσειρά και τα χρώματά του gossip-tv.

kainourgiou3.jpg

Έκπληκτοι και εμείς, όπως και η Κατερίνα Καινούργιου, βρεθήκαμε εν αγνοία μας, φυσικά, μπλεγμένοι σε μία ιστορία απατεώνων που στόχο έχουν να παραπλανήσουν το αναγνωστικό κοινό. Το url (ηλεκτρονική διεύθυνση) του άρθρου δεν οδηγεί στον ιστότοπο του gossip-tv και αν κοιτάξει κάποιος με προσοχή τις κατηγορίες της συγκεκριμένης παραπλανητικής σελίδας, θα παρατηρήσει ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, καθώς και κατηγορίες θεματολογίας που δεν έχουν καμία σχέση με τις υποενότητες του gossip-tv.

Το gossip-tv ξεκαθαρίζει ότι ουδεμία σχέση έχει με το συγκεκριμένο δημοσίευμα και ότι θα προβεί στις ανάλογες ενέργειες προκειμένου να διαγραφεί το συγκεκριμένο παραπλανητικό άρθρο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved