Media

Δανάη Μπάρκα: «Έβαλα τα κλάματα, όταν η Κουτσελίνη μου έστειλε ένα απίστευτα στηρικτικό μήνυμα»

Gossip-tv Team

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την τηλεόραση, με την παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» να προχωρά σε μια αποκάλυψη! 

"Οι άνθρωποι και τα στελέχη των καναλιών παίζουν μεγάλο ρόλο στο τι θα πιστέψουν και σε ποιον θα δώσουν χώρο και χρόνο προκειμένου να δουν κάτι. Οι εποχές είναι πολύ διαφορετικές. Πλέον δεν είμαστε στα παλιά χρόνια που ήταν άλλο το κοινό και ποσοτικά όχι μόνο ποιοτικά." είπε χαρακτηριστικά στο Πάμε Δανάη.

Και πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα: "Τώρα πια υπάρχουν τα social media, τα sites. Η πληροφορία σκορπίζεται με άλλο τρόπο αλλά είναι πολύ σημαντικό να έχει κάποιος υπομονή κατά τη γνώμη μου. Και η Ζήνα θέλω να σας πω που δεν θα το ξεχάσω ποτέ είχε στηρίξει πολύ την προσπάθεια. Ήταν ο πρώτος άγνωστος γιατί προσωπικά δεν γνωριζόμασταν που ξαφνικά άνοιξα το κινητό μου τη δεύτερη μέρα της εκπομπής την πρώτη πρώτη χρονιά και είδα ένα μακροσκελές κείμενο. Έβαλα τα κλάματα κανονικά και ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μου έστειλε ένα απίστευτα στηρικτικό μήνυμα και μου τόνιζε κάνε υπομονή. Δούλεψε, μάθε τη δουλειά, μην επαναπαυτείς αλλά κάνε υπομονή και κάποια θετικά στοιχεία που έβλεπε."

pame-danai.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: "Είναι σημαντικό ειδικά στην περίοδο που επικρατεί και καραδοκεί το political correct πια, όχι ότι πάμε με το political correct μόνο, αλλά είναι σημαντικό όταν βλέπουμε ότι πλέον εν έτει 2023 προσπαθούμε όλοι να καλλιεργήσουμε μια μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και βλέπουμε βίντεο από παλιά καλή τηλεόραση και λέμε παναγία μου… Είναι πάρα πολύ σημαντικό και από τα κανάλια και από όλους μας που φέρουμε μια ευθύνη να σκεφτόμαστε ότι αυτά μένουν, το ότι έχουμε ένα βήμα πρέπει να σεβαστούμε τον κόσμο που μας βλέπει και κυρίως τον εαυτό μας. Είναι σημαντικό πλέον τουλάχιστον"

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πάμε Δανάη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved