Maestro: Πότε κάνει πρεμιέρα
Σκηνή από το δεύτερο κύκλο της σειράς Maestro
Media

Maestro: Πότε κάνει πρεμιέρα

Με πυρετώδη ρυθμό ετοιμάζεται ο Β' κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο, Maestro.

Πρόθεση του Mega είναι να προβληθεί μέσα στο 2024. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι του σταθμού επικεντρώνονται στο ενδεχόμενο να δούμε τη συνέχεια του σίριαλ στο β' μισό της σεζόν που διανύουμε. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Maestro πρόκειται να έχει 8-9 επεισόδια και θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις εξελίξεις, στον νέο κύκλο του «Maestro», ο Ορέστης ο κεντρικός ήρωας που ενσαρκώνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο και τη σκηνοθεσία της σειράς, βλέπει τη ζωή του να αλλάζει.

Συγκεκριμένα, ο Ορέστης πρόκειται να γίνει πατέρας, καθώς η σύζυγός του είναι έγκυος. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του Β' κύκλου θα δούμε και το πώς εξελίσσεται η εν λόγω εγκυμοσύνη. Συγχρόνως, πρόκειται να δούμε να ξετυλίγεται η υπόθεση της δολοφονίας του Χαράλαμπου, καθώς το πτώμα του βγαίνει στην επιφάνεια της θάλασσας και η υπόθεση συγκλονίζει τη μικρή κοινωνία των Παξών.

maestro-1-600x467-1.jpg

Nέα πρόσωπα μπαίνουν στο cast και έρχονται για να ανακατέψουν την «τράπουλα» των εξελίξεων. Μεταξύ άλλων, θα δούμε και έναν ερευνητή, ο οποίος φτάνει στο νησί προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια γύρω από το στυγερό έγκλημα και να ανακαλύψει τον ένοχο. Τον ρόλο του πρόκειται να ερμηνεύσει, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Μπερικόπουλος, ο οποίος πέρυσι υποδύθηκε τον Θοδωράκη στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του ALPHA.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved