IQ 160: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου
IQ 160: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου
Media

IQ 160: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της αστυνομικής κωμωδίας του STAR, IQ 160, με πρωταγωνιστές τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ, που βασίζεται σε γαλλικό φορμάτ, κέρδισε από νωρίς την αποδοχή του κοινού, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

IQ-160-2.jpg

Έτσι, η απόφαση να συνεχιστεί ήταν εύκολη για τους ιθύνοντες του σταθμού της Κηφισιάς και της εταιρείας παραγωγής, Barking Well Media. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το βασικό καστ παραμένει το ίδιο και στο πλευρό των δύο πρωταγωνιστών θα απολαύσουμε ξανά τους Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Ηλία Μουλά, Ελίζα Σκολίδη, Σωτήρη Δούβρη, Τάσο Παλαντζίδη, Νέλλη Γκίνη, Αριστοτέλη Μπολοβίνο και την Αγγελική Μάρκου.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Κεντρική ηρωίδα είναι η Πηνελόπη Μουρίκη, μια χωρισμένη μητέρα με ασυνήθιστα υψηλό δείκτη ευφυΐας, που εργάζεται ως καθαρίστρια σε αστυνομικό τμήμα. Ένα βράδυ εμπλέκεται άθελά της στην έρευνα ενός εγκλήματος και, με την εξυπνάδα της, συνεισφέρει αποφασιστικά στη διαλεύκανσή του.

IQ-160-(2).jpg

Έτσι, ο επικεφαλής αξιωματικός Αργύρης Καλατζής αποφασίζει να τη συμπεριλάβει δοκιμαστικά στην ομάδα του ως σύμβουλο. Και οι δυο μαζί θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες καταστάσεις και θα καταφέρουν να εξιχνιάσουν μια σειρά σκοτεινών εγκλημάτων. Στην αρχή, βέβαια, η Πηνελόπη με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της θα αναστατώσει για τα καλά την ομάδα. Τελικά, όμως, η συμβολή της θα αποδειχτεί πολύτιμη, όχι μόνο στην επίλυση των αστυνομικών υποθέσεων, αλλά και στην ισορροπία των σχέσεων ανάμεσα στα μέλη του team.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved