Παράδεισος - Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Ο Χριστόφορος θα περάσει έναν τεράστιο Γολγοθά»
Media

Παράδεισος - Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Ο Χριστόφορος θα περάσει έναν τεράστιο Γολγοθά»

Για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν τον απολαμβάνουμε καθημερινά στον ρόλο του Χριστόφορου Μπουραντά στη σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών».

Ο λόγος για τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, ο οποίος μιλάει στο «MyTV» για όσα θα συμβούν στη ζωή του ήρωα

paradeisos-(5).jpg

O Παράδεισος

Η Στέλλα, όπως θα δούμε, θα νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, θα σταθεί ο Χριστόφορος στο πλευρό της;

Ναι, θα σταθεί, γιατί βλέπει έναν άνθρωπο ο οποίος συμπεριφέρεται με αλλοπρόσαλλο τρόπο επειδή υπάρχουντεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από μια πιεσμένη και άσχημη ζωή. 0 Χριστόφορος είναι έτοιμος να σταθεί στον οποιονδήποτε έχει ανάγκη τη βοήθεια του και το ίδιο θα κάνει και στη Στέλλα. Από εκεί και πέρα, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία.'Εχει ενδιαφέρον και η αλλαγή της Στέλλας αλλά και το τι μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε αυτούς τους δύο ανθρώπους που έχουν τεράστια διαφορά ηλικίας και είναι η αδελφή της κόρης του.

θα ενδώσει στο επίμονο φλερτ της;

Δεν ξέρω, γιατί ο Χριστόφορος έχει μια τεράστια εντιμότητα και υπάρχουν βασικοί λόγοι για να αποτρέψει οτιδήποτε αισθηματικό τού ζητάει η Στέλλα. Όμως πολλές φορές οι άνθρωποι μας εκπλήσσουν με τις αποφάσεις τους και δεν μπορείς να ξέρεις σε μια αδύναμη στιγμή τι μπορεί να κάνει κάποιος. Και επειδή ο Χριστόφορος θα υπάρξει πολύ αδύναμος μαθαίνοντας αυτές τις αλήθειες που τον περιμένουν, δεν ξέρεις πώς μπορεί να συμπεριφερθεί. Τα επόμενα επεισόδια θα είναι μια πολύ δυνατή περίοδος για τον Χριστόφορο, ο οποίος θα αναθεωρήσει πολλά και για τους ανθρώπους και για τη ζωή του. θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.'Ολα αυτά που τον περιμένουν είναι τεράστια και μεγάλα. Πρέπει να υπάρξει μια κάθαρση από όλο αυτό το κακό που τον περιτριγυρίζει.

paradeisos.jpeg

Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές στα προσεχή επεισόδια;

Αποκαλύψεις, μεγάλες εντάσεις, ανατροπές και ακραίες καταστάσεις.

Ποιος είναι ο δικός σας παράδεισος;

0 δικός μου παράδεισος είναι η δουλειά μου και η οικογένεια μου, στην οποία περιλαμβάνονται και οι φίλοι μου. Οπότε, όταν είμαι καλά στη δουλειά μου και στην οικογένειά μου, ζω στον παράδεισο. Όταν δεν τα πάω καλά στη δουλειά μου, συνήθως εκεί είναι που δημιουργούνται τα μεγάλα προβλήματα, τότε για μένα είναι μια κόλαση αυτό που ζω. Γι’ αυτό προσπαθώ να αποφεύγω τις κακοτοπιές και να ζω σε έναν παρατεταμένο παράδεισο. Δηλαδή να επιλέγω δουλειές που να έχουν να μου πουν κάτι, με ανθρώπους που μου αρέσει να ζω μαζί τους

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved