Ο πρώτος από εμάς: O ξαφνικός πονοκέφαλος του Άλκη θα σημάνει συναγερμό στην παρέα
Media

Ο πρώτος από εμάς: O ξαφνικός πονοκέφαλος του Άλκη θα σημάνει συναγερμό στην παρέα

Ο πρώτος από εμάς - Η απρόσμενη αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Κάτιας θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στον Άλκη, ο οποίος υποψιάζεται ότι το παιδί είναι δικό του και της ζητά να του πει την αλήθεια.

Η δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» έρχεται απόψε στις 22:30, με ένα νέο συγκινητικό επεισόδιο!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ, ΠΕΜΠΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 22:30

Ο Έβαν πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το νέο της εγκυμοσύνης της Κάτιας. Το νέο ειδύλλιο της Έλενας δείχνει να ανθίζει, όσο ο Φίλιππος κι ο Αλέξης έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη κρίση στη σχέση τους. Η επιχείρηση της Σοφίας είναι στα σκαριά και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τα καλά, την ώρα που η Έλσα εκμυστηρεύεται στον Άλκη το ενδιαφέρον της για τον Μάριο.

O-PRWTOS-APO-EMAS-EP.19-(1).jpg

O Φίλιππος επιστρέφει στο σπίτι του. Πώς θα αντιδράσει η Χριστίνα; Ένας ξαφνικός πονοκέφαλος του Άλκη θα σημάνει συναγερμό στην παρέα και θα πυροδοτήσει μια μεγάλη αποκάλυψη.

Ο πρώτος από εμάς - Δείτε το trailer:

Ο πρώτος από εμάς - Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Ο Μάριος και ο Τάσος διεκδικούν και οι δύο την Έλσα. Η Έλσα, όμως, είναι σε δίλλημα και δεν ξέρει ποιον να διαλέξει. Η Σοφία νιώθει πως το όνειρό της, να φτιάξει μία επιχείρηση και να πουλάει τα γλυκά της, μπορεί να γίνει πραγματικότητα και προσπαθεί να βρει τα χρήματα που χρειάζεται. Θα τη βοηθήσει ο Κοσμάς ή η βοήθεια θα έρθει από κάπου που δεν το φανταζόταν; Ο Άλκης που δεν καταλαβαίνει γιατί η Κάτια τον κρατά σε απόσταση αποφασίζει να πάει σπίτι της και παγώνει με μια είδηση που σίγουρα δεν την περίμενε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved