Άκης Σακελλαρίου: «Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου όμορφο, δεν αισθάνθηκα ποτέ γόης»
Media

Άκης Σακελλαρίου: «Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου όμορφο, δεν αισθάνθηκα ποτέ γόης»

Ο Άκης Σακελλαρίου απαντά στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αν έχει αισθανθεί γόης, γιατί εγκατέλειψε την νομική και πότε «καβάλησε το καλάμι».

Ο Άκης Σακελλαρίου, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», είπε πως δεν έχει κανένα απωθημένο και είναι υπέρ ευχαριστημένος σε αυτά που του δόθηκαν στη ζωή του.

«Άφησα τη νομική για την υποκριτική χωρίς να το σκεφτώ καν, είναι σαν μια φλόγα που σε καίει. Από το λύκειο, ο περίγυρος μου καταλάβαινε ότι θα ασχοληθώ με το θέατρο. Η δημοσιότητα στην Ελλάδα δεν υφίσταται, όπως την παρουσιάζουν, είναι… βιοτεχνική. Δεν τσιρίζει ο κόσμος όταν με βλέπει έξω, δεν συμβαίνει κάτι ακραίο».

akis-1.jpg

Όπως είπε, είναι πάρα πολύ ωραίο να παίρνεις ένα βραβείο αλλά η ουσία είναι αλλού.

«Η τέχνη της υποκριτικής έχει σε μεγάλο βαθμό έμφυτο το “σπέρμα” του ναρκισσισμού. Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου όμορφο, δεν αισθάνθηκα ποτέ γόης. Ο δικός μου ναρκισσισμός ήταν να θέλω να αρέσω, γιατί αισθανόμουν μεγάλη ανασφάλεια και ασχημούλης. Θέλω να μου λένε οι φίλοι μου ‘’κατέβα από το καλάμι’’, όταν συμβαίνει».

Ο Άκης Σακελλαρίου είπε πως μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του αναθεώρησε πολλά πράγματα.

akis-sakelariou.jpg

«Είμαι διαθέσιμος και θα ήθελα να αναλάβω ρόλο παρουσιαστή. Το να είσαι παρουσιαστής σημαίνει ότι πρέπει να έχεις μια ευφυΐα και μια ζωντάνια, εγώ κρύβομαι πίσω από τους ρόλους. Τα νέα παιδιά πρέπει να τολμούν να εκτεθούν κι ας φανέ τα μούτρα τους. Καλύτερα να κάνεις 10 πράγματα βλακώδη και να κρατήσεις το 1, παρά να μην κάνεις τίποτα».

Ο Άκης Σακελλαρίου πρωταγωνιστεί στον «Κύκλο των χαμένων ποιητών» στο θέατρο «Βρετάνια» και κάθε Σάββατο βράδυ με τους «Άγαμους θύτες».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved