Ξέσπασμα Λιάγκα για Γαρδέλη: Χαίρομαι που το Celebrity κάνει 4%.Ξεφτιλίζουμε ανθρώπους...
Media

Ξέσπασμα Λιάγκα για Γαρδέλη: Χαίρομαι που το Celebrity κάνει 4%.Ξεφτιλίζουμε ανθρώπους...

O Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό μιλώντας για τον Σταμάτη Γαρδέλη που πήρε μέρος στο Celebrity και δεν συμμετείχε μια τηλεοπτική σειρά.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε: «Η διάσταση που θέλω να δώσω στο θέμα είναι το πώς φερόμαστε σε ανθρώπους που κάποια στιγμή τους ανεβάζαμε, κάποια στιγμή τους στιγματίσαμε ότι ανήκουν σε μια trash τηλεοπτική και κινηματογραφική εποχή… Και κάποια στιγμή, αντί να τους δώσουμε ρόλους για να ζήσουν αξιοπρεπώς οι άνθρωποι, τους βάζαμε να παίζουν μόνο σε ριάλιτι. Για να πάρουμε το χαριτωμένο, το αστείο, το γλαφυρό, το λίγο φαιδρό; Δεν ξέρω, χαρακτηρίστε το όπως θέλετε κομμάτι της ύπαρξής τους, που πιθανόν όλοι να έχουμε».

liagkas-gia-gardeli.jpg

Και πρόσθεσε: «Αλλά εμείς βάζοντάς τους στα ριάλιτι, αυτό το κομμάτι θέλαμε να πάρουμε, για να γελάσουμε. Γιατί και αυτό μπούλινγκ είναι, δεν είναι μόνο οι χοντροί μπούλινγκ. Όταν βάζω έναν πρώην μεγάλο σταρ σε ένα ριάλιτι για να πάρω κάποια στοιχεία, τα πιο γλαφυρά, για να το πω έτσι όμορφα, της προσωπικότητά του, για να γελάσω στο σπίτι, κι αυτό μπούλινγκ είναι. Και έχουμε την ευθύνη όλοι. Και τι να κάνουμε; Να μη βλέπουμε τηλεόραση; Όχι, να μην βλέπουμε».

GARDELIS.jpg


Και έξαλλος ανέφερε: «Εγώ χαίρομαι που το Celebrity κάνει 4%. Αν δούλευα στον ΣΚΑΙ, τα ίδια θα έλεγα. Και ο ΑΝΤ1 να το έπαιζε, τα ίδια θα έλεγα, είμαι ξεκάθαρος. Για μένα είναι πρόοδος της κοινωνίας που τέτοια ευτελεστικά ριάλιτι… Το να ευτελίζουμε και να ξεφτιλίζουμε ανθρώπους για να κάνουμε 2-3 μονάδες παραπάνω, εγώ χαίρομαι που ο κόσμος γυρίζει την πλάτη σε αυτά τα τηλεοπτικά θεάματα».
Δείτε το απόσπασμα παρακάτω στο Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved