Κάνε ότι κοιμάσαι: Όσα θα δούμε στα επεισόδια της Δευτέρας και Τρίτης
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Όσα θα δούμε στα επεισόδια της Δευτέρας και Τρίτης

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Ίκαρος εκπροσωπεί νομικά τον Κάσδαγλη, ενώ ο Νικόλας προσπαθεί να τον πείσει να παραδοθεί.

Από την άλλη, ο Σταύρος πληρώνει τον Χρήστο για να μπει στο δωμάτιο της Μαργαρίτας και να πάρει αρχεία και σκληρούς δίσκους. Λίγο μετά, ο Σταματάκης αποκαλύπτει κάποιες πληροφορίες στον Νικόλα που τον κλονίζουν...

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-14-6.jpg


Η Αστυνομία πηγαίνει στο κολλέγιο με ένταλμα σύλληψης για τον Κάσδαγλη, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται και γιατί δεν έχει έρθει στο σχολείο. Ο Νικόλας, τώρα, προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αλλά συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του έχει διαφύγει και δεν σκοπεύει να παραδοθεί. Εν τω μεταξύ, ένας απρόσμενος σύμμαχος εμφανίζεται και ο Ίκαρος έρχεται να εκπροσωπήσει νομικά τον Κάσδαγλη, κάνοντας τη διαπραγμάτευση με τις Αρχές. Οι ώρες περνούν και η Άννα συνεχίζει να υπερασπίζεται τον τελευταίο, παρά το ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς που έχει και η στάση της επιδεινώνει ακόμα περισσότερο τη συνεργασία της με τη Χρύσα, δημιουργώντας της επιπλέον εντάσεις και με τον Ίσσαρη. Την ίδια ώρα, ο Νικόλας προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Κάσδαγλη και να τον πείσει να παραδοθεί. Από την άλλη, ο Ίκαρος παίρνει βοηθό του στην υπόθεση του Λημνιού τη Ζωή, η οποία, γνωρίζοντας τη φήμη του, προσέχει πολύ τη στάση της.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-3-7.jpg

Λίγο αργότερα, ο πρώτος διαψεύδει τις υποψίες της Αστυνομίας και εμφανίζεται με τον Κάσδαγλη για να κανονίσει την παράδοσή του. Ύστερα, ο Ίκαρος προσπαθεί να συνδέσει τις υποψίες του Κάσδαγλη με την προσωπική του καχυποψία απέναντι στον Σταματάκη. Καταλαβαίνει ότι οι σχέσεις του ζευγαριού άλλαξαν όταν το θύμα συνειδητοποίησε ότι ο Σταματάκης πλαστογράφησε το προγαμιαίο συμβόλαιο, αλλά δεν μπορεί να το επικαλεστεί γιατί κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται το αρχικό. Παράλληλα, ο Γιώργος συνεχίζει να πιέζει τη Λέτα να σκεφτούν σοβαρά το μέλλον τους μετά το σχολείο, αλλά εκείνη έχει αρχίσει να αλλάζει μετά τον φόνο της μητέρας της και να απομακρύνεται. Οι μέρες περνούν και ο Σταύρος πληρώνει τον Χρήστο για να μπει στο δωμάτιο της Μαργαρίτας και να πάρει αρχεία και σκληρούς δίσκους με στόχο να τους αντιγράψει. Του δείχνει με ποιον τρόπο να μπει χωρίς να κινήσει τις υποψίες κανενός και ο Χρήστος αποφασίζει να το κάνει.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-12-1.jpg

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Κάσδαγλης πλέον πιστεύει ότι ο Μίλτος τον παγίδευσε, αλλά δεν έχει καμία απόδειξη για να τον κατηγορήσει. Εν τω μεταξύ, έχοντας αναλάβειτην πλευρά του Σταματάκη, ο Αχιλλέας συνεχίζει να πιέζει τον Μάκη να του καρφώνει σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση του Κάσδαγλη, τώρα που ο Ίκαρος τον έχει πάρει ως βοηθό του και είναι παρών σε κάθε συζήτηση. Την ίδια ώρα, ο Σταματάκης προσπαθεί να επηρεάσει τον Νικόλα και του αποκαλύπτει κάποιες πληροφορίες που τον κλονίζουν. Ακόμη, ο Σταύρος ανακαλύπτει νέα στοιχεία στα βίντεο που έκλεψε από τα αρχεία της Μαργαρίτας, ενώ κάποιος παρακολουθεί τον Πέτρο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved