Media

Τσιμτσιλή: Δεν μου αρέσει η κοροϊδία στις συνεργασίες μου - Δεν θα ήθελα να μάθω κάτι για την ομάδα

Gossip-tv Team

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star για το Happy Day και τους συνεργάτες της.

Αρχικά ανέφερε: «Η συνταγή του Happy Day είναι ότι ερχόμαστε με όρεξη, με καλή διάθεση, είμαστε αγαπημένοι και αληθινοί. Εγώ είμαι έτσι ως άνθρωπος. Δεν μου αρέσουν πολύ οι αλλαγές. Μου αρέσει να επενδύω σε ανθρώπους, καταστάσεις και σε ανθρώπινες σχέσεις. Νομίζω αυτό το εισπράττουν και οι συνεργάτες μου».

Και τόνισε αν κάποιος από τους συνεργάτες της έκανε ραντεβού για άλλη εκπομπή: «Δεν θα ενοχλούμουν να μου έλεγε κάποιος από τους συνεργάτες μου ότι πάει σε ραντεβού. Δεν θα ήθελα να το μάθω από κάποιον τρίτο. Επειδή πάντα υπάρχουν καλοθελητές, όταν κάποιος φέρεται πολύ ζεστά και όμορφα, δεν στεναχωριέμαι αν φύγει για να δεχτεί μια καλύτερη πρόταση, αλλά δεν θέλω την κοροϊδία, να γίνει κάτι περίεργο τρόπο».

stam_tsimtsili_1700040022_3236492744594648816_25909647.jpg

Όσον αφορά την αποκάλυψη της Ρούλας Κορομηλά για το bullying που βίωσε στην αρχή της καριέρας της, είπε: «Όλοι έχουμε δεχτεί άδικες κριτικές και άδικα σχόλια. Αυτό που λέει η Ρούλα Κορομηλά και έχει και δίκιο είναι ότι τότε ήταν πολύ διαφορετικά τα μεγέθη, όλα είχαν μια άλλη βαρύτητα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved