«Άφωνη» η Μενεγάκη με τον Λούλη! Πήγε στην Ελένη και της ζήτησε να ξαπλάρει-«Λογαριασμό θα σου δώσω»
Media

«Άφωνη» η Μενεγάκη με τον Λούλη! Πήγε στην Ελένη και της ζήτησε να ξαπλάρει-«Λογαριασμό θα σου δώσω»

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής «Ελένη» το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου μίλησε για την συμμετοχή του στην πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA «Famagusta», για την παράσταση που πρωταγωνιστεί αλλά και... την σκληρή επικαιρότητα. 

Ο Χρήστος Λούλης σε νεαρή ηλικία κατάφερε να κερδίσει το βραβείο Χορν κι έχει καταφέρει να αποσπάσει θετικές κριτικές για τις υποκριτικές του ικανότητες με τον ίδιο να σχολιάζει:

«Πάντα χαίρεσαι όταν ακούς τα ‘μπράβο”, αλλά όσο μεγαλώνεις δεν είναι αυτό που ζητάς ακριβώς. Εμένα μου αρέσει να κάνω στην δουλειά μου που θα ακουμπήσει πολύ κόσμο και να είναι ωραία καλλιτεχνικά. Μου πέρασε η ιδέα να πάω να δουλέψω έξω αλλά ήμουν μεγάλος ηλικιακά για να το κάνω, ήταν περίπου στα 35 μου».

Ο Χρήστος Λούλης θα πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του MEGA «Famagusta», η οποία είναι εμπνευσμένη από τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Για την πολυαναμενόμενη αυτή σειρά του MEGA ανέφερε: «Όταν μίλησα με τον Ανδρέα και με τον Κούλη, μου είπαν και οι δύο ‘κοίταξε να δεις θα βγει το 2024 που συμπληρώνονται 50 χρόνια από την εισβολή, είναι κάτι πολύ δικό μας κι αφορά το σπίτι μας θέλουμε να το φροντίσουμε και μας πονάει πολύ’. Όταν ακούς ότι δεν είναι άλλη μία δουλειά, δεν μπορεί παρά να σε ιντριγκάρει αυτό το πράγμα. Μου είπαν τον ρόλο μου από την αρχή».

loulis24.jpg

Ειδικά για τον ρόλο που θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Εγώ θα παίζω στο τώρα κι υποδύομαι ένα δημοσιογράφο. Πηγαίνω στην Κύπρο να κάνω ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με την εισβολή. Βλέπουμε πώς οι μνήμες αλλάζουν μέσα στα χρόνια, αλλά και πώς μπορεί να αλλάξει ‘χρώματα’ μια μνήμη».

«Νιώθω ότι η σειρά αυτή φιλοδοξεί να κρατήσει μία μνήμη ζωντανή και να μην χαθεί η μνήμη του λαού, του νησιού και να μην ξεχαστεί τι έγινε εκείνο το καλοκαίρι, αλλά και να μην ξαναγίνει».

Για την επικαιρότητα και τις εξελίξεις που σημειώνονται στο πολεμικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής αυτή την περίοδο σχολίασε ο ηθοποιός:

«Με συγκλονίζουν οι εικόνες παιδιών στους πολέμους, ‘πλακώνεται’ η ψυχή μου. Με ακουμπάει στο βαθμό που η καθημερινότητα με αφήνει. Ένα άλλο κακό είναι ότι έχουμε συνηθίσει ότι κάθε μέρα κάποιος σκοτώνεται στο Ισραήλ, ζούμε με αυτό και μετά το συνηθίζουμε».

loulis-1.jpg

Επιπλέον ο Χρήστος Λούλης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ευαγγελισμός, το μιούζικαλ», στο θέατρο Rex κι είπε σχετικά με την παράσταση:

«Η ιδέα είναι ότι είμαστε στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, κάνω τον ιατρό κι έχουμε μία ιδέα να αιχμαλωτίσουμε τον Χάρο. Έρχεται λοιπόν ο Χάρος τον βάζουμε σε καταστολή κι αρχίζει να μην πεθαίνει κανένας. Μία ζωή που δεν υπάρχει ο θάνατος είναι κόλαση. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη παράσταση».

Η Ελένη λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης ρώτησε τον Χρήστο σε τι φάση τον βρίσκει και εκείνος αυθόρμητα και ειλικρινέστατα της απάντησε: «Ωραία σας πειράζει να ξαπλάρω λίγο. Είμαι κουρασμένος τώρα, τρέχω από το πρωί». Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε πού ήταν, ο ηθοποιός της απάντησε με αρκετή δόση χιούμορ: «Τι θες; Λογαριασμό θα σου σώσω» και με την ατάκα του αυτή έλιωσε η Ελένη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved