Μην αρχίζεις τη μουρμούρα - Μαρία Κατσανδρή: «Με τον Μηνά είμαστε ακόμα στο φλερτ»
KOSMAS KOUMIANOS
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα - Μαρία Κατσανδρή: «Με τον Μηνά είμαστε ακόμα στο φλερτ»

Η Μαρία Κατσανδρή, η αξιολάτρευτη Ζουζού από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ήταν καλεσμένη σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά και τις εξελίξεις.

Αυτό που την έκανε να πει το ναι σ’ αυτό τον ρόλο ήταν «πολλά πράγματα. Με το που βγήκε η Μουρμούρα, πριν από 11 χρόνια, εγώ την έβλεπα γιατί ήταν πολλοί φίλοι μου. Εγώ βλέπω τα σίριαλ όταν παίζουν άνθρωποι που αγαπώ πολύ, όχι μόνο, αλλά τότε θα δω οπωσδήποτε. Έπαιζε η αγαπημένη μου, η φίλη μου, η Ελένη Κοκκίδου και είχα πει τι ωραία να ήμουν κι εγώ εκεί… Όταν μου έγινε πέρυσι η πρόταση, μετά μάλιστα από τη Βρεττώ αυτόν τον πολύ βαρύ ρόλο, αναγάλλιασε η καρδιά μου, χάρηκα πάρα πολύ. Οι άνθρωποι εκεί είναι οικογένεια και ελπίζω να μπω κι εγώ. Έντεκα χρόνια μαζί δεν είναι λίγο».

mourmoura.jpg

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Σε ερώτηση για το ποιος ρόλος της αρέσει πιο πολύ, η Μαρία Κατσανδρή είπε: «Δεν μπορώ να πω μ’ αρέσει αυτό ή το άλλο. Οποιαδήποτε συνθήκη, όχι ρόλος, με βοηθά στο να γίνω καλύτερη ηθοποιός, καλύτερος άνθρωπος».

Θα καταφέρει τελικά η Ζουζού να πάρει τη θέση της Βούλας; «Είμαστε ακόμα στο φλερτ, στην προσπάθεια της Ζουζούς να του αποδείξει, να του δείξει το ενδιαφέρον της… Αν δεν έχεις μια ευγένεια και μια διακριτικότητα χάνεις το παιχνίδι… Η Βούλα θα τον πείσει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του».

Maria-Katsandrh-(1).jpg

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Τέλος, είπε ότι της λείπουν οι κωμικές σειρές από την τηλεόραση, ότι η κωμωδία είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση γιατί πρέπει να κάνεις τον κόσμο να γελάσει μέσα από την καρδιά του και ότι δεν έχει μετανιώσει για δουλειές που είπε «όχι»..

Δείτε τη συνέντευξη:

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», Κυριακή στις 20:00

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved