Fame Story: Το παραδοσιακό γλέντι με τη Χαρά Βέρρα, η ένταση μεταξύ Ρέμου-Light & το ντουέτο έκπληξη
Media

Fame Story: Το παραδοσιακό γλέντι με τη Χαρά Βέρρα, η ένταση μεταξύ Ρέμου-Light & το ντουέτο έκπληξη

Fame Story: Το χθεσινό (25/11) live του σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης τα είχε όλα. Εκπλήξεις, εντάσεις, πολύ κέφι αλλά και ακόμα περισσότερο τραγούδι. 

Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν όταν η Χαρά Βέρρα βρέθηκε επί σκηνής και τραγούδησε αγαπημένες λαϊκές και παραδοσιακές επιτυχίες του παρελθόντος ενώ δεν παρέλειψε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τη Βάσω Χατζή που έφυγε προ ημερών από τη ζωή. Δείτε το βίντεο παρακάτω με τις ερμηνείες της.

Η εμφάνιση του Γιάννη με τραγούδι του Elvis Presley ήταν ο λόγος που στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος με τον Light ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, με τον μεν πρώτο να υποστηρίζει ότι ο Έλβις ήταν και συνεχίζει να είναι ο μεγαλύτερος σταρ όλων των εποχών παγκοσμίως και τον Light να θεωρεί πως αυτόν τον τίτλο έχει ο Μάικλ Τζάκσον. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ειπώθηκε ανάμεσά τους.

Η συνέχεια ήταν πολύ ευχάριστη αφού ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα πήραν τα μικρόφωνα και χάρισαν στο κοινό ένα υπέροχο ντουέτο, με τραγούδι από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου που είχαν ερμηνεύσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved