Δημήτρης Λάλος: Η κόρη του, η αγάπη του κόσμου και ο Σασμός - «Ο Μαθιός είναι καλό παιδί, αλλά…»
Media

Δημήτρης Λάλος: Η κόρη του, η αγάπη του κόσμου και ο Σασμός - «Ο Μαθιός είναι καλό παιδί, αλλά…»

Στην οικογένεια του αλλά και στον Σασμό όπου πρωταγωνιστεί για 3η συνεχόμενη σεζόν αναφέρθηκε ο Δημήτρης Λάλος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Προσπαθώ να απολαύσω αυτό που συμβαίνει. Ο Σασμός έχει έρθει στη ζωή όλων μας, όχι μόνο των τηλεθεατών που φαίνεται ότι τον αγαπούν πραγματικά. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό που συμβαίνει, δεν συμβαίνει συχνά. Τα πράγματα που είναι τόσο σπάνια πρέπει να παίρνεις λίγο χρόνο για να τα απολαύσεις», δήλωσε ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Έχω κάνει θέατρο για δυο ζωές. Δεν υπάρχει κάποιο πόστο που δεν έχω κάνει, μπάρ, ταξιθεσία, ταμείο… Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί η επιτυχία ήρθε σε αυτήν την ηλικία. Δεν ξέρω πώς θα τη διαχειριζόμουν και πώς θα επηρέαζε την προσωπικότητά μου αν ερχόταν νωρίτερα. Έχω κάνει δουλειές στο θέατρο που δεν είχαν επιτυχία. Είμασταν τρεις ηθοποιοί και ήταν 4 θεατές και παίζαμε γιατί το θέλαμε πολύ».

Δημήτρης Λάλος - Ο Σασμός

«Κρατάω την αγάπη του κόσμου. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πότε ένας ηθοποιός παίζει καλά. Όλοι είναι ειδικοί γιατί την υποκριτική όλη την έχουν χρησιμοποιήσει για να επιβιώσουν», τόνισε.

Ενώ για το αν τελικά ο Μαθιός έχει δίκιο και είναι αθώος, απάντησε: «Είναι επικίνδυνο να ηθικολογείς απέναντι στη μυθοπλασία. Η μυθοπλασία μπορεί να μας δείξει τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να είμαστε. Όταν βλέπεις μια πράξη, τη βλέπεις όχι για να τη μιμηθείς, αλλά για να δεις το αντίθετο. Ο Μαθιός κατά βάση είναι καλό παιδί, με αρχές, αλλά έφτασε στο σημείο να υπερβεί τον εαυτό του».

Για την αντιμετώπιση του κόσμου: «Ο κόσμος δίνει την αγάπη που πήρε. Τον υπερασπίζονται τον Μαθιό πάντα, όποιος τα βάλει μαζί του την πάτησε».

SASMOS-D.Lalos-M.Lampropoyloy.jpg

Δημήτρης Λάλος - Η κόρη του

«Όταν έρχεται ένα παιδί στον κόσμο σου δημιουργεί την αίσθηση της μη μοναξιάς. Είναι από τα πιο ωραία αισθήματα που έχω βιώσει από τη στιγμή που έγινα πατέρας. Η κόρη μου είναι πολύ γλυκό πλάσμα, είναι αξιολάτρευτη. Νιώθω τυχερός που δεν υπήρκαν πατέρας στην εποχή που κοινωνικά δεν επιτρεπόταν ένας πατέρας να ασχολείται με το παιδί του. Μπορώ να απολαύσω πραγματικά το παιδί μου. Με ρωτάει η κόρη μου “εσένα σε ξέρουν όλοι; Έχεις βγει και σε κάλτσες, σε μπλουζάκια. Είσαι διάσημος;”. Μου λέει, “δεν εχεις βγει ακόμα σε κουκλάκι”, δεν είσαι πολύ διάσημος».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved