Συγκλονισμένος ο Χαριτάτος με την εξομολόγηση της Ρέβη για την κακοποίησή της: «Μου έκαναν bullying»
Media

Συγκλονισμένος ο Χαριτάτος με την εξομολόγηση της Ρέβη για την κακοποίησή της: «Μου έκαναν bullying»

Μία πολύ έντονη συναισθηματικά στιγμή βίωσαν η Ευλαμπία Ρέβη και ο Σπύρος Χαριτάτος στον αέρα της εκπομπής τους Τώρα μαζί, όταν η δημοσιογράφος μίλησε για την κακοποίηση και τον σχολικό εκφοβισμό που υπέστη σε νεαρή ηλικία. 

«Κάναμε μία κουβέντα με την Ευλαμπία εκτός αέρα και της λέω ότι πρέπει να σπάμε τη σιωπή αλλά φοβόμαστε πλέον σε ποιους να μιλήσουμε, κάποιοι παραφυλάνε στη γωνία για να το χρησιμοποιήσουν εναντίον σου. Χθες ήθελες να μοιραστείς συγκεκριμένα πράγματα που μου τα εκμυστηρεύτηκες και με συγκλόνισαν» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος στην Ευλαμπία Ρέβη η οποία πήρε τον λόγο λέγοντας:

«Αμφιταλαντεύτηκα πάρα πολύ όταν ανέβασα το συγκεκριμένο σποτάκι στο Facebook, έχω γράψει και ένα κείμενο αναλυτικά. Θέλεις να το πω και στην τηλεόραση; ΟΚ... Είχαμε αλλάξει σχολικό περιβάλλον στα 8 και ήταν πολύ δύσκολο το πρώτο διάστημα. Μου έκαναν bullying για τα κιλά μου, επειδή ήμουν καλή μαθήτρια και αγοροκόριτσο. Υπάρχει ένα τραγούδι που όταν το ακούω ακόμα και σήμερα μου φέρνει στο μυαλό αυτές τις αναμνήσεις».

Τότε είχε έρθει η ώρα για τον Σπύρο Χαριτάτο να κάνει προσωπικές εξομολογήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ που το κάνεις δημόσια με τη δική μου προτροπή. Έχω κι εγώ κάτι παρόμοιο που το πάλεψα μέσα μου για χρόνια. Ήμουν το σημείο αναφοράς των συμμαθητών μου, ο δάσκαλος απέφευγε να μου μιλήσει ή μου έριχνε περισσότερο ξύλο – μιλάμε για ξύλο – από τους άλλους όταν έκανα μία σκανδαλιά, επειδή ήταν διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων από τον πατέρα μου και επειδή ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών».

revi.jpg

Η Ευλαμπία Ρέβη από την πλευρά της τόνισε: «Τα παιδιά για να εκφράσουν κάτι άσχημο προς ένα άλλο παιδί σημαίνει πως ή το σπίτι τους δεν είναι καλό ή ο περίγυρός τους είναι κακοποιητικός και είναι πληγωμένα παιδιά»

«Έπρεπε να το συζητάω περισσότερο με τον εαυτό μου, γι’ αυτό σου είπα συγχαρητήρια την προηγούμενη βδομάδα που είπες ότι έχεις κάνει ψυχοθεραπεία. Αν έκανα κι εγώ ψυχοθεραπεία – πού να έλεγες τότε για ψυχολόγους; – θα το είχα σβήσει από μέσα μου πολύ πιο νωρίς» τόνισε από την πλευρά του ο Σπύρος Χαριτάτος.

Χθες, η Ευλαμπία Ρέβη, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Μιας και η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στη βία κατά των γυναικών να σας πω ότι μπορεί να πέρασε ας πούμε δεκαετία, να «ήταν μία στιγμή, ένα χτύπημα», αλλά από τότε ξύπνησα μια ημέρα και όλα σταμάτησαν να είναι όπως πριν. Μέσα από αυτό πάλι κράτησα το αισιόδοξο: μπορεί να έχω ξεχάσει πώς είναι να ξυπνάς χωρίς να σε πονά το κεφάλι κι ο αυχένας (επί 24ωρου βάσεως, 365 ημέρες τον χρόνο), μπορεί ο πόνος πια να έχει φτάσει στην πλάτη και οι σπασμοί κάποιες φορές να είναι συνέχεις, αλλά δεν είναι όλες οι ημέρες το ίδιο. Άλλες πονά λιγότερο, άλλες περισσότερο και ακόμα δεν κρίνεται αναπόφευκτο το χειρουργείο. Πώς το βλέπω όταν το επίπεδο πόνου χτυπά κόκκινο; Ως μια υπενθύμιση: να κατεβάζω ταχύτητα, να κάνω ενδοσκόπηση, να αγχώνομαι λιγότερο, να με αγαπώ περισσότερο, να λέω «όχι», να μην ξοδεύομαι σε ανθρώπους που δεν αξίζουν και κυρίως να φεύγω από όλα όσα δεν μου «χωράνε». Είπαμε, όμως, έχουμε όλοι μας μπροστά μας πολλή δουλειά…»

revi-xaritatos.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved