Ηλίας Βρεττός: «Το κανάλι θα με είχε ενημερώσει αν κοβόταν το Παζάρι... Το διαψεύδω»

«Αισθάνομαι ότι ο περισσότερος κόσμος περίμενε να με δει, ήταν επιφυλακτικός, γιατί δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο και με περίμεναν λίγο όλοι στη… γωνία»

Media

Ηλίας Βρεττός: «Το κανάλι θα με είχε ενημερώσει αν κοβόταν το Παζάρι... Το διαψεύδω»

Ο Ηλίας Βρεττός σε δηλώσεις του στην εκπομπή I Love ΣΟΥ ΚΟY θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σε ό,τι αφορά τις φήμες που θέλουν «Το πιο μεγάλο παζάρι» να κόβεται πρόωρα. 

«Το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ, περνάω καταπληκτικά στα γυρίσματα και εισπράττω πολύ θετικά μηνύματα από τον κόσμο.

Ο ρόλος του παρουσιαστή είναι κάτι πολύ καινούργιο για εμένα αλλά όσο πιο πολλές ώρες «γράφω» σε αυτό, τόσο πιο πολύ μπαίνει στο πετσί μου» είπε αρχικά ο Ηλίας Βρεττός ο οποίος συνέχισε λέγοντας για την αλλαγή ώρας προβολής του τηλεπαιχνιδιού:

Vrettos-7.jpg

«Επηρεαζόμαστε θετικά από αυτό, ήταν μία απόφαση του καναλιού για να πάει ακόμα καλύτερα το τηλεπαιχνίδι. Είμαστε σε μία πιο… γυναικεία ζώνη, απέναντι από εκπομπές με θέματα που παρακολουθούν λίγο περισσότερο οι γυναίκες. Κάποιες μέρες τα νούμερα είναι πάνω, κάποιες είναι κάτω, σε λίγο καιρό πιστεύω ότι θα κάτσει κάπου η μπίλια».

Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας:

«Επειδή έχουμε πολύ στενή σχέση με το κανάλι, αν ίσχυε κάτι τέτοιο, πρώτος απ’ όλους θα είχε ενημερωθεί εγώ και η εταιρεία παραγωγής. Δεν υπάρχει καμία τέτοια ενημέρωση, οπότε αυτή τη στιγμή το διαψεύδω».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved