Media

Εκνευρισμένοι Φουρέιρα-Light με την παραγωγή του Fame Story - Το ηχητικό στα social που κατέβηκε

Gossip-tv Team

Ένταση φαίνεται να επικρατεί στις σχέσεις ανάμεσα στην παραγωγή του Fame Story και τον Light αλλά και τη Φουρέιρα, κάτι που εκδηλώθηκε καλυμμένα στο τελευταίο live του παιχνιδιού. 

Όπως αποκάλυψε σήμερα (26/11) η εκπομπή Γεια σου, οι δύο καλλιτέχνες φαίνεται να είναι αρκετά ενοχλημένοι από το γεγονός ότι στο Fame Story δεν ακούγονται τραγούδια τους.

Κάτι που εξέφρασαν με ηχητικό μήνυμα που ανέβασε ο Light στα social media του τόσο ο ίδιος όσο και η Ελένη Φουρέιρα. Η εκπομπή του ΣΚΑΪ πρόλαβε να κατεβάσει το συγκεκριμένο ηχητικό πριν ο καλλιτέχνης προλάβει να το εξαφανίσει από την επίσημη σελίδα του στα social.

light-fame-story.jpg

Πάντως, η ένταση ανάμεσα στον Νίκο Κοκλώνη που ηγείται της παραγωγής του τάλεντ σόου και τον Light και τη Φουρέιρα, φάνηκε στο τελευταίο live με μία «μπηχτή» που πέταξε εντέχνως ο παρουσιαστής όταν ακούστηκε on air ένα τραγούδι του Light.

Αμέσως μετά ο Νίκος Κοκλώνης τού αφιέρωσε το τραγούδι «Παραπονιάρη» που ερμήνευσε η Χαρά Βέρρα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι γνωρίζει πολύ καλά το παράπονο του Light επειδή δεν παίζονται τραγούδια του στα live του σόου.

Δείτε παραπάνω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved