Μπαρμπαρίγου: Η στήριξη της Μενεγάκη στις δύσκολες στιγμές της και η τύχη να έχει φίλο τον Λιάγκα
Media

Μπαρμπαρίγου: Η στήριξη της Μενεγάκη στις δύσκολες στιγμές της και η τύχη να έχει φίλο τον Λιάγκα

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου και τη συμμετοχή της στη σειρά Η γη της Ελιάς όπου και εμφανίστηκε, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι

Αναφερόμενη στην εμφάνισή της στη σειρά Η γη της ελιάς, η γνωστή τηλεμαγείρισσα είπε: «Ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα και τη Μάνη, όταν έκανα μία δημοσίευση με ρώτησαν από τη σειρά αν θα με ενδιέφερε να συμμετέχω. Μου φάνηκε περίεργο και όταν μου ζήτησαν να παίξω τους ρώτησα αν ήθελαν να μαγειρέψω μου είπαν να υποδυθώ τον εαυτό μου».

menegaki-mparmparigou.jpg

Για την ανανέωση της συνεργασίας της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είπε: «Αγαπώ την Ελένη, έχουμε κάνει όμορφα πράγματα και μου έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές. Με την Ελένη ήρθαμε ξανά κοντά, είχαμε χαθεί για ένα διάστημα, είναι πάντα με ανοιχτή αγκαλιά και με μεγάλη καρδιά».

Όσο για την αγαπημένη συνταγή της Ελένης από τις δικές της, η γνωστή τηλεμαγείρισσα απάντησε: «Η πορτοκαλόπιτα και το χταπόδι με το μέλι, τα κάνει καλύτερα κι από εμένα».

Αναφερόμενη στον Γιώργο Λιάγκα, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είπε: «είναι αληθινός κι αυθεντικός άνθρωπος, και είναι τυχερός όποιος τον έχει φίλο του».

Δείτε τι άλλο είπε η γνωστή τηλεμαγείρισσα στο παραπάνω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved