«Θα πω τον πόνο μου» - Η αποκάλυψη της Ανθής Βούλγαρη για τις ζημιές στο σπίτι της
Media

«Θα πω τον πόνο μου» - Η αποκάλυψη της Ανθής Βούλγαρη για τις ζημιές στο σπίτι της

Κοινωνία Ώρα Mega: Στον καιρό του Σαββατοκύριακου και στην κακοκαιρία Bettina αναφέρθηκαν σήμερα 27/11 ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη.

Εικόνες καταστροφής σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Θυελλώδεις άνεμοι που ξεπέρασαν τα 160 χιλιόμετρα την ώρα, μανιασμένα κύματα που έφθασαν και τα 4 μέτρα. Καταστροφές σε σπίτια, καταστήματα, δρόμους και αυτοκίνητα σε όλη τη χώρα.

Ζημιές είχε και η Ανθή Βούλγαρη που μένει στην Παιανία, στο σπίτι της αλλά και γενικότερα στη γειτονιά καθώς όπως ανέφερε έπεσε μέχρι και το πεζοδρόμιο αλλά τις ξηλώθηκε και η τέντα στο μπαλκόνι.

«Ήρθε πρώτα ο Alexis και μετά ήρθε η Bettina. Παιδιά θα πω τον πόνο μου. Εγώ ξύπνησα το Σάββατο το πρωί, είχε ξεριζωθεί η τέντα, είχε φύγει η τέντα, είχε πέσει το πεζοδρόμιο. Στην Παιανία γινόταν πανικός», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη και μας ενημέρωσε για τις ζημιές στο σπίτι της.

anthi-(1).jpeg

Μιλούσαν για την κακοκαιρία.

«Το 112 στάλθηκε σε πολλές περιοχές της Αθήνας για να προειδοποιήσουν για τους ισχυρούς ανέμους. Σε εμάς στο κέντρο ήρθε το 112 αλλά δεν ήρθε αέρας», συμπλήρωσε λίγο μετά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Σε εμένα δεν ήρθε το μήνυμα», συνέχισε η Βούλγαρη.

Δείτε το απόσπασμα από το Κοινωνία Ώρα Mega:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved