Media

Φάνης Μουρατίδης: Η συνάντηση με την Χαρούλα Αλεξίου στο Maestro και η αμηχανία

Gossip-tv Team

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για το «Maestro», λέγοντας πως έχουν γίνει μία οικογένεια και αυτό οφείλεται 100% στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Εγώ δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Οι Παξοί έγιναν το νησί μου. Με συγκινεί η αγάπη του κόσμου εκεί. Ο Χριστόφορος είναι ένα σπουδαίο πλάσμα και αισθάνομαι πολύ ευγνώμων που τον γνώρισα. Πρώτη φορά γνωριστήκαμε στο ‘’Αν’’. Η δική μου ταινία ήρθε μετά και σε αυτό συνέβαλε πολύ ο Χριστόφορος. Μου είπε κάποια πράγματα που με κινητοποίησαν. Πάντα ο Χριστόφορος για εμένα είναι συνδεδεμένος με τη δημιουργία. Είναι ένα πολυεργαλείο και έχει μία παιδική αθωότητα σε αυτό αλλά και με ‘’κεραίες’’ ανοιχτές».

fanis.png

Σε σχέση με την Χάρις Αλεξίου, ο Φάνης Μουρατίδης είπε πως είχε αμηχανία γιατί θυμάται τον εαυτό του στην εφηβεία να ακούει την Χάρις.

«Είναι συνδεδεμένη η Χαρούλα με την εφηβεία μου. Ο Χριστόφορος κάποια στιγμή που έγραφε άκουσε το ‘’Προσευχή’’ της Χαρούλας και έτσι την πήρε. Κάποια στιγμή κάναμε πρόβα και μα λέει θα έρθει και η Χαρούλα. Εγώ έκανε τον χαλαρό αλλά ο πιτσιρικάς μέσα μου έτρεμε. Δεν την ρώτησα εάν είχε τρακ. Για εμένα η Χαρούλα ήταν μία σημαντική συνάντηση. Έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους της τέχνης που με απογοήτευσαν αλλά η Χαρούλα αντιθέτως, εκσφενδόνισε την εκτίμηση και τον θαυμασμό μου στα ύψη γιατί η στάση της ως συνεργάτης και ως άνθρωπος είναι μοναδική. Δεν την φανταζόμουν έτσι. Πολλές φορές δεν θέλω να γνωρίσω κάποιους ανθρώπους γιατί μπορεί να απογοητευτώ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved