Fame Story: Τα δάκρυα για τη Μέγκαν, η ένταση με την Ηρώ & η ανατροπή με τους 4 υποψήφιους
Media

Fame Story: Τα δάκρυα για τη Μέγκαν, η ένταση με την Ηρώ & η ανατροπή με τους 4 υποψήφιους

Fame Story: Απόψε (27-28/11) είδαμε το παρασκήνιο της αποχώρησης της Μέγκαν η οποία, ανακοινώθηκε στο τελευταίο live ότι κλείνει οριστικά για εκείνη η πόρτα της Ακαδημίας. 

Η νεαρή παίκτρια είχε έρθει κοντά με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες της και γι' αυτό η αποχώρησή της «κόστισε» συναισθηματικά σε πολλούς. Ο Τίτος με τον οποίο η Μέγκαν είχε έρθει πολύ κοντά ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση όπως και ο Δημήτρης Κλειδάς ο οποίος μάλιστα δεν σταμάτησε να κλαίει. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Η συνέχεια ήταν ευχάριστη για τους σπουδαστές της Ακαδημίας αφού ξύπνησαν μέσα στο σπίτι με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ένα... φορτηγό στολίδια από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ώστε να «ντύσουν» γιορτινά τους χώρους όπου ζουν προσωρινά. Δείτε παρακάτω:

Η συνάντηση των σπουδαστών με την Ηρώ, διευθύντρια της Ακαδημίας στη συνέχεια, δεν ήταν και πολύ ευχάριστη αφού η τραγουδίστρια, θύμωσε μαζί τους όταν σε μία συζήτηση μεταξύ των παικτών, ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσά τους. Τότε η Ηρώ παρενέβη και δεν... χάρισε κάστανα βάζοντας τις φωνές σε όλους καθώς η κουβέντα δεν είχε κατάληξη με τον καθένα να λέει με έντονο τρόπο το δικό του.

Η Ηρώ ήρθε και στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τους τέσσερις και όχι τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτοί είναι η Ελεάνα, ο Τίτος, η Άντριου και ο Σωτήρης.

Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved