Ζαρίφη: «Όχι μόνο πανηγυρίζουν για το 14%, αλλά ηγούνται και της κούρσας»
Media

Ζαρίφη: «Όχι μόνο πανηγυρίζουν για το 14%, αλλά ηγούνται και της κούρσας»

Η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε τις τηλεοπτικές εκπομπές και ανέφερε τι έχει αλλάξει στις εκπομπές σε σχέση με το παρελθόν.

Έχεις ζήσει και την τηλεόραση της Μενεγάκη και τις σημερινές εκπομπές. Πώς τα πρωινάδικα έγιναν πεδίο μάχης και εμπόλεμης ζώνης;

Αρχικά είπε: «Η αλήθεια είναι ότι έζησα και τα δύο. Η εποχή των πρωινών της Μενεγάκη ήταν ανέμελη γιατί και η ζωή ήταν ανέμελη. Πλέον, τα σημερινά πρωινά δεν μπορούν να είναι ανέμελα. Γιατί η ειδησεογραφία δεν είναι πλέον ανέμελη. Η επικαιρότητα δεν βοηθά την αναμελιά από την πανδημία και μετά. Ναι, υπάρχει και πολλή ίντριγκα πλέον και μία αυτοαναφορικότητα στις εκπομπές. Η μία εκπομπή απαντά στην άλλη μετά και το σχολιάζει. Δεν το θεωρώ κομψό και δεν γινόταν και παλαιότερα η μια εκπομπή να σχολιάζει τα ποσοστά τηλεθέασης της άλλης.»

zarifi

Κατερίνα Ζαρίφη

Και πρόσθεσε στο Enjoy: «Παλαιότερα, αν μια εκπομπή έκανε 14% στην πρωινή ζώνη, θα είχε κοπεί την επόμενη. Σήμερα, όχι μόνο πανηγυρίζουν για το 14%, αλλά ηγούνται και της κούρσας. Οι εποχές άλλαξαν, άλλαξε κι η τηλεόραση. Πλέον, η κατηγορία τηλεθέασης others είναι στα ύψη. Πιστεύω ότι το τι πουλάει και τι δεν πουλάει στην τηλεόραση είναι πλασματικό. Γιατί πως μετράς από τα λάπτοπ, τα κινητά την ετεροχρονισμένη τηλεθέαση της εκπομπής; Ποιος ξέρει τα νούμερα μιας σειράς και μιας εκπομπής;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved