Ουγγαρέζος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Κουτσελίνη πως έβρισε την κόρη της
Media

Ουγγαρέζος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Κουτσελίνη πως έβρισε την κόρη της

H Ζήνα Κουτσελίνη ξέσπασε κατά της Μαίρης Συνατσάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου, καθώς, όπως ανέφερε στο παρελθόν έβρισαν το παιδί της στον αέρα της εκπομπής και γι’ αυτό ρωτήθηκε ο Δημήτρης.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου. Μαζί τότε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Τώρα τα χρόνια πέρασαν, όλα ξεχνιούνται. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους.

Οπότε η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί. Αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά κάποια χρόνια πίσω.

zina

Λοιπόν μην τα ξεχνάμε αυτά και η κυρία Συνατσάκη νομίζω ότι δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρω και αν της έγινε κάποια πρόταση για να είναι στην τηλεόραση. Ελπίζω στο μέλλον να της γίνουν πολλές προτάσεις και να είναι στην τηλεόραση. Τώρα θα μου πεις ότι ήταν μικρή σε ηλικία τότε, εννέα χρόνια πίσω, θα το δεχτώ, θα το αφουγκραστώ και θα το αποδεχτώ εν μέρει. Εγώ δεν κακιώνω σε κανέναν, αλλά επειδή με ρωτήσατε, της υπενθύμισα κάτι που συνέβη στη δική μας κοινή πορεία. Όλοι έχουμε κάνει λάθη και πρώτη εγώ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορώ να δείχνω με το δάχτυλο μου τους άλλους και να ξεχνάω τα δικά μου.

ZINA_KOYTSELINI.webp

Από τη διευθυντική μου θέση ενδεχομένως επέλεγα τη Μαίρη Συνατσάκη, αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν την ενδιαφέρει η τηλεόραση γιατί κάποιος την “πνίγει”. Και δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία να την “πνίξω” κι εγώ. Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και πάλι νομίζω πως δεν έχω κάτι να κάνω. Νομίζω ότι στα χρόνια αγάπησε περισσότερο την τηλεόραση από τη στιγμή που βρήκε έναν άστοχο τίτλο, ότι θα πάει… αίμα την κόρη μου».

Η κάμερα του Breakfast & Star τσάκωσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις:

«Ξέρετε πως δε μιλάω από τον δρόμο και το αυτοκίνητο. Να είστε καλά, συγγνώμη που περιμένατε».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved