Τάσος Τεργιάκης: «Μόνο με υπομονή στεριώνει γάμος με δημοσιογράφο»-Η τρυφερή σχέση με τους γιους του
Media

Τάσος Τεργιάκης: «Μόνο με υπομονή στεριώνει γάμος με δημοσιογράφο»-Η τρυφερή σχέση με τους γιους του

Ο Τάσος Τεργιάκης παραδέχεται πως δύσκολα θα κατάφερνε να κρατήσει οικογένεια αν προηγουμένως η σύζυγός του, Γωγώ δεν ήταν αρκετά υπομονετική και δεν τον στήριζε από την αρχή της καριέρας του ως δημοσιογράφος. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος που απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή Το πρωινό, στον ΑΝΤ1, μιλάει για τη γυναίκα του αλλά και τους δύο γιους του, τον φοιτητή Λευτέρη και τον 16χρονο Σπύρο που φρόντισε να είναι κοντά τους από όταν ήταν πολύ μικροί.

Η σύζυγός σου έπρεπε να κάνει περισσότερη υπομονή λόγω της δουλειάς σου;

Μετά από 25 χρόνια κοινής πορείας τα λόγια είναι φτωχά για τη Γωγώ μου. Με στήριξε από τα πρώτα πέτρινα χρόνια, που... ξεχνούσα να γυρίσω στο σπίτι από το ρεπορτάζ. Στήριζε πάντα τις επιλογές μου και, ναι, έκανε υπομονή, γιατί αλλιώς δεν στεριώνει γάμος με δημοσιογράφο.

Προσωπικός χρόνος υπάρχει;

Από το απόγευμα και μετά κάνω reset, όταν γυρίζω στο σπίτι και ανεβαίνω στο γραφείο μου, στο άβατο! Πλέον με περιμένουν η σύζυγος και ο Σπύρος που είναι 16 ετών. Ο Λευτέρης σπουδάζει σε πανεπιστήμιο της περιφέρειας βαδίζοντας στα χνάρια μου... Τα Σαββατοκύριακα θα βγούμε για καφέ και φαγητό ή θα πάμε στην αγαπημένη μας Αίγινα.

Στα παιδιά σου έδωσες τον χρόνο που ήθελες;

Ναι, είμαι σχεδόν πάντα εκεί, να τα στηρίξω, να τα καθοδηγήσω. Είναι τα φιλαράκια μου. Έκανα τα αδύνατα δυνατά για να μη χάνω ούτε στιγμή, κυρίως τα πρώτα χρόνια τους. Άφησα τα δελτία ειδήσεων για να πάω σε εκπομπή και να έχω χρόνο μαζί τους. Το μόνο τους παράπονο είναι η απουσία μου από τους βαθμούς στα σχολεία τους γιατί ήμουν στο εκάστοτε κανάλι τα πρωινά.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved