Ραμόνα Βλαντή: Η Καγιά είναι μια καλοντυμένη γυναίκα όμως δεν είναι fashion expert
Media

Ραμόνα Βλαντή: Η Καγιά είναι μια καλοντυμένη γυναίκα όμως δεν είναι fashion expert

H Ραμόνα Βλαντή ήταν καλεσμένη στο Πρωινό Σουσού και μίλησε για το My Style Rocks, τη Σοφία Χατζηπαντελή, το GNTM, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και τη Βίκυ Καγιά.

Αρχικά ανέφερε: «Χάρηκα και ευχαριστήθηκα πολύ το guest στο My Style Rocks, πέρασα καλά με την παραγωγή γιατί τους ξέρω χρόνια και αυτό είναι. Εσείς θα λέγατε κάνει αν δεν είχατε συμφωνήσει. Είναι και λίγο άκομψο όταν είναι η άλλη κοπέλα στη θέση εκεί».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω απολύτως τίποτα προσωπικό με τη Σοφία Χατζηπαντελή, το έχω πει για όλες τις κυρίες που έχουν περάσει από εκεί. Αυτός ο ρόλος ανήκει σε έναν στυλίστα, σε έναν άνθρωπο της μόδας. Εγώ μιλάω για αυτά τα πρότζεκτ. Φωτογράφος ταιριάζει πιο πολύ στο GNTM, αλλά δεν είναι δική του δουλειά να κρίνει αν ο ταφτάς ταιριάζει με το μετάξι. Ο Λάκης Γαβαλάς λείπει από το MSR. Αν ένας άνθρωπος μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στη μόδα είναι εκείνος και ο Μπράτης».

ramona.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Καράβας μου αρέσει πάρα πολύ, θα ήθελα να τον δω στην τηλεόραση αλλά θεωρώ ότι του ταιριάζει στο GNTM. Τα μοντέλα δεν σημαίνει ότι ξέρουν από μόδα. Η Βίκυ Καγιά είναι μια πολύ καλοντυμένη γυναίκα, από τις πιο καλοντυμένες στην τηλεόραση, όμως δεν είναι expert, δεν είναι στυλίστρια. Είναι ένα πολύ καλό μοντέλο που έχει γίνει παρουσιάστρια και τη σεβόμαστε και μου αρέσει πάρα πολύ, όμως δεν είναι expert».

1675212847968-314445722-RAMONA-KAGIA.jpg

Και τόνισε η Ραμόνα Βλαντή: «Όσο και να προσπαθούν να αντιγράψουν κάποια πράγματα που κάνω εγώ, δεν μπορούν, γιατί εγώ έχω πολλά χρόνια στην πλάτη μου, δεν υπήρξα κάπου αλλού και ξαφνικά αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ με τα ρούχα, υπάρχει μια βάση από πίσω, είμαι 24 χρόνια στη μόδα».

«Δεν έχει βρεθεί κανείς να πει ότι δεν ξέρω να ντύνομαι ή ότι αυτά που λέω είναι λάθος. Το μόνο που λένε είναι για τη γλώσσα που δεν απολογούμαι πλέον γιατί υπάρχουν Έλληνες που κακοποιούν τη γλώσσα και είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή… Πιο πολύ ρατσιστικά σχόλια έχουν γίνει για εμένα. Όταν με λένε κακιά, λέω γιατί; Αφού αιτιολογώ το τι λέω», κατέληξε η Ραμόνα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved